Ostoehdot

Yleistä

Toimitamme kaikki yli 49 euron tilaukset veloituksetta asiakkaalle lähimpään Postin toimipisteeseen. Ale 49 euron tilauksille toimitusmaksu on 5 euroa. Asiakkaan on mahdollista myös valita tuotteelle kotiinkuljetus, jonka hinta on 29.00 euroa. Suurikokoiset tilaukset kuten suurten huonekalujen tilaukset lähetetään aina kotiinkuljetuksella. Kaikki tilaukset lähetetään vakuutettuna.

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvolisäveron kun tuote lähetetään Suomeen, lukuunottamatta Ahvenanmaata. Ahvenanmaalle lähetettävät tuotteet lähetetään automaattisesti aina ilman arvolisäveroa, ja ostaja huolehtii itse arvolisäveron maksamisesta Ahvenanmaan tulliin.

Kaikki toimitetut tuotteet ovat RoyalDesign.fi:n omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

Kaikki petosyritykset ilmoitetaan poliisille. RoyalDesign.fi pidättää oikeuden kaupan perumiseen jos petosta epäillään.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheellisiin tuotetietoihin verkkosivuillamme. Vaikka pyrimme kuvaamaan tuotteet aina mahdollisimman luonnonmukaisessa valossa, emme silti voi taata 100 % varmuudella, että kuvat vastaavat täydellisesti tuotteen todellista ulkonäköä.

Painamalla Osta-painiketta asiakas hyväksyy Royal Design Group AB:n yleiset ehdot.

Tilauksen maksettava summa määräytyy tilaushetkellä voimassa olevien hintojen mukaan. Hinnankorotukset koskevat vain tilauksia, jotka on tehty hintamuutosten jälkeen.

Selvästi virheellisesti hinnoiteltujen tuotteiden kohdalla Royal Design Group AB pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen. Selvä hintavirhe tarkoittaa tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa niin, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta.

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi seuraavilla maksutavoilla:

1. Verkkopankki: OP, POP Pankki, Nordea, Aktia/Säästöpankki, Danske Bank

2. Klarna osamaksu

3. Klarna Lasku, maksuaika 14 vuorokautta

4. Korttimaksu. Hyväksymme seuraavat maksukortit: VISA, Mastercard tai American Express

1. Verkkopankki

Käytettäessä suoramaksua pankin kautta maksu voidaan tehdä turvallisesti oman verkkopankin kautta. Sinut siirretään tilauksen päätteeksi automaattisesti sivustolle, josta voit valita oman verkkopankkisi ja suorittaa maksun käyttäen verkkopankkitunnuksiasi. Raha veloitetaan tilitä heti.

2. Klarna osamaksu

Tarjoamme yhdessä Klarnan kanssa mahdollisuuden osamaksuun 3, 12 tai 36 kuukautta. 3 ja 12 kuukauden osamaksu 0% korolla, 36 kuukauden osamaksu 9,95% korolla. Luoton koron lisäksi maksetaan myös avausmaksu joka on 10-35 euroa sekä laskutuslisä joka on 3,95 euroa kuussa.

Valitse kassalla maksutavaksi osamaksu ja kuinka moneen osaan haluat jakaa maksun. Kun vahvistat tilauksesi ja osamaksu sopimuksen, tarkistaa Klarna luottotietosi ennen luoton myöntämistä. Saat päätöksen tilauksen hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Jos hakemusta ei myönnetä, voit valita toisen maksutavan kassalla.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna

3. Klarna Lasku

Jos valitset Klarna Laskun, sinulla on 14 päivän maksuaika. Maksuaika lasketaan siitä päivästä lähtien kun tuotteet lähetetään meiltä. Jotta voit käyttää tätä maksuvaihtoehtoa, tarvitsemme henkilötunnuksesi. Lisäksi luotto-ja osoitetietosi tarkistetaan, voimme lähettää tilauksesi vain osoiterekisterissä olevaan osoitteeseen. Luottoluokituksen tarkistaminen ei johda huomautukseen rahoitusyhtiöltä. Kun teet ostoksia yli 500€ arvosta tai haluat jakaa laskun osiin, tarvitsemme myös tiedot vuosituloistasi. Ehdot ovat esillä kassalla.

4. Korttimaksu

Teemme yhteistyötä DIBS Payment Services AB: kanssa, joka on pohjoismaiden johtava verkkomaksupalveluiden toimittaja joka täyttää korkeimman turvallisuusstandardin PCI-DSS:n vaatimukset (Payment Card Industry Data Security). Kun maksat kortilla sinut ohjataan DIBS Payment Servicesin sivulle, jolla on SSL-sertifikaatti. Siellä voit turvallisesti täyttää korttitietosi ja tehdä maksusuorituksen. Kun olet tehnyt maksusuorituksen sinut ohjataan takaisin RoyalDesign.fi:n verkkosivuille ja saat vahvistuksen siitä, että maksu on hyväksytty.

Toimitukset

Lähetämme kaikki tuotteet Postin ja Bringin välityksellä. Toimitamme tilauksen lähimpään postitoimipisteeseen, tai kotiinkuljetuksella riippuen valitsemastasi toimitustavasta. Varastossa olevat tuotteet toimitetaan 3-5 arkipäivässä.

Muutokset tilaukseen

Tilaustietojen-, osoitteen-, sähköpostiosoitteen-muutokset voi ilmoitaa asiakaspalveluumme info@royaldesign.fi. Huomioithan, että osoitteenmuutoksen ilmoittaminen on sinun velvollisuutesi, emme saa niistä tietoa automaattisesti. Perimme 15€ maksun jo lähetetyn tilauksen osoitetietojen muutoksesta.

Lunastamaton tuote

Mikäli vastaanottaja ei nouda pakettia postin toimipisteestä, veloitamme siitä 20€ maksun. Jos muutat mielesi ja paketti on jo lähetetty, täytyy vastaanottajan vastaanottaa se ja lähettää tilaus sen jälkeen takaisin. Mikäli asiakas ei lähetä tilausta takaisin meille, lähetys rekisteröidään lunastamattomana tuotteena ja siitä aiheutuvat kulut veloitetaan asiakkaalta automaattisesti.

Kuljetusvauriot

Kaikki toimittamamme lähetykset ovat vakuutettuja. Jos paketti tai sen sisältö on vaurioitunut, ilmoita siitä mahdollisimman pian ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun yhteystiedot: info@royaldesign.fi, +358 753 263 471 . Mikäli olet avannut paketin ennen vaurion toteamista, ilmoita vauriosta asiakaspalveluumme klikkaamalla tästä. Kun palautat tuotteen, olet itse vastuussa kuljetusriskeistä. Jos olet vastaanottanut vaurioituneen tuotteen, voit lähettää sen meille takaisin ja me lähetämme sinulle uuden tilalle ilman lisäkustannuksia. Mikäli tavara tai paketti on vaurioitunut kuljetuksen aikana ja vahinko on ulkoisesti havaittavissa, tee rahtikirjaan asiasta huomautus jo vastaanottaessasi lähetyksen! Ota sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palautusoikeus

Sinulla on täysi palautusoikeus 14-päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Otathan huomioon että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Mikäli tuote ei ole enää uudenveroisessa kunnossa, ja sen jälleenmyyntiarvo on laskenut, pidätämme oikeuden alentaa tai olla kokonaan palauttamatta rahoja takaisin tuotteesta. Asiakas vastaa aina kaikista palautuksesta aiheutuvista kuluista itse, asiakas on vastuussa tuotteesta myös sen kuljetuksen aikana.

Halutessasi palauttaa tilaamasi tuotteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkista että viestissäsi on tilaajan nimi, tilausnumero ja palautettavat tuotteet lueteltuna. Lähetämme sinulle yhteydenoton jälkeen tarvitsemasi palautustarran ja lomakkeen.

Varaamme palautusten käsittelyyn 20-arkipäivän käsittelyajan, joka lasketaan siitä päivästä kun olemme vastaanottaneet palautuksen varastollemme.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu erikoistilauksena asiakkaalle. Näitä ovat esimerkiksi tuotteet joihin on lisätty asiakasta varten signeeraus, tai jonka verhoilu on tilattu erikoistilauksena asiakasta varten. Erikoistilauksen osalta otamme yhteyttä asiakkaaseen etukäteen tilauksen yhteydessä, jolloin asiakas vastaanottaa samat tiedot.

Tietoturva

Kaikki asiakkaan verkkopalvelussamme antama tieto suojataan niin verkossa kuin sen on ulkopuolellakin. RoyalDesign.fi käyttää Equifax Secure sertifikaattia. Sertifikaatti takaa, että olet RoyalDesign Group AB:n kotisivuilla ja että antamasi tiedot suojataan salauksella. Useimmat web-selaimet kuten Internet Explorer ja Firefox, käyttävät symboleja näyttääkseen, että olet turvallisilla verkkosivuilla. Selaimen oikeassa tai vasemmassa alakulmassa näkyvä lukkosymboli tarkoittaa, että verkkosivustolla on varmenne.

Tunnistaaksesi turvalliset verkkosivut, tarkista osoite ja varmista, että verkkosivuston osoite alkaa kirjaimilla "https" (ei "http"). Tavallisesti alkavat osoitteet http:// mutta jos olet sivulla joka alkaa https:// missä "s" tarkoittaa "secure" tarkoittaa se sitä, että olet turvallisilla verkkosivuilla.

Varma maksutapa

Teemme yhteistyötä DIBS Payment Service AB:n kanssa. DIBS Payment Service on yksi Skandinavian johtavista maksupalveluiden tarjoajista. Luottokorttitietosi siirretään koodattuna. HUOM! Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden luottokortien numeroita, DIBS käsittelee kaikki luottokorttitiedot.

Henkilötiedot

Lain mukaan meidän on saatava suostumuksenne että saamme käyttää henkilötietojanne kuten esimerkiksi nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tämän suostumuksen voit antaa ostoksen yhteydessä. Kaikista antamistasi tiedoista vastaa Royal Design Group AB:n rekisterinpitäjä.

Käytämme henkilötietoja toimittaaksemme ja parantaaksemme verkkosivustoillamme tarjottuja tuotteita ja palveluja, ilmoittaaksemme tarjouksista jotka voivat kiinnostaa sinua henkilökohtaisesti, sekä yleisiin markkinointiin liittyviin tarkoituksiin. Emme koskaan anna henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Sinulla on oikeus saada tietää henkilötietojesi käsittelystä. Jos ne ovat virheellisiä tai asiaankuulumattomia, sinulla oikeus pyytää, että tiedot oikaistaan tai poistetaan. Halutessasi lisätietoa asiasta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Force Majeure - Ylivoimainen este

RoyalDesign.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy RoyalDesign verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten viranomaisten päätöksistä, uusien tai muuttuneiden lainsäädäntöjen johdosta, onnettomuuksista, erimielisyyksistä työmarkkinoilla, tai tulipalon, tulvan tai jonkun muun luonnonmullistuksen johdosta. Force Majeur sisältää hallinnollisa päätöksiä, jotka saattavat vaikuttaa negatiivisesti markkinoihin ja tuotteisiin. Kuten esim. Rajoitukset, varoitukset, myyntikielto jne. poikkeavat suhdannelaskut sekä jos yhtiö on rikollisten alttiina, joka voi vaikuttaa liiketoimintaan.

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot