Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Tuotemerkit
Joulu
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
Avoin palautusoikeus 31.1.2023 asti
Valintaruutu
Nopea toimitus

Asiakaspalvelu

Tältä sivulta voit löytää vastaukset yleisimpiin nettisivustoamme koskeviin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua mielellämme.
Star
Yleisiä kysymyksiä
Order
Toimitukset
Returns
Vaihdot- ja palautukset
Tag
Tuotteet & Hinnat
Complaint
Reklamaatiot
Invoice
Maksaminen & Laskut
Invoice
Lahjakortit & Alennuskoodit
Company Order
Yritystilaukset
Envelope
Ota yhteyttä

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjotaksemme nopean käsittelyn asiakaspalvelussamme saatamme vastata englanniksi tai ruotsiksi.

Aukioloajat arkisin

klo 10:00-17:00

Puhelinnumero: +358 9 42725022

Vaihdot- ja palautukset

Millainen palautusoikeus minulla on?
Näytä kysymys

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa siitä kun olet vastaanottanut tuotteen. Jos tilauksesi on toimitettu osissa, niin palautusaika koskee jokaista erillistä tuotetta ja toimitusta. Lue lisää ja rekisteröi palautuksesi täällä.

Voinko muuttaa tai peruuttaa tilauksen?
Näytä kysymys

Voit halutessasi peruuttaa tai muuttaa tilauksen jos se ei ole jo käsittelyssä varastollamme. Valitettavasti emme voi lisätä tai vaihtaa tilauksellesi kalliimpia tuotteita, sillä emme pysty korottamaan tilauksen kokonaissummaa kortille/laskulle. Mikäli tilaus on jo käsittelyssä tai lähetetty varastoltamme niin voit aina tehdä palautuksen, kun olet vastaanottanut paketin. Huomioi, että sinä asiakkaana vastaat palautuskuluista. Lue lisää täältä.

Miten teen palautuksen?
Näytä kysymys

Meillä on erilliset ohjeet palautuksen rekisteröintiin ja palatuksen tekemiseen täällä.

Koska saan rahani takaisin?
Näytä kysymys

Varaamme palautuksen tutkimiseen ja käsittelyyn jopa 20 työpäivää. Palautamme rahasi, kun olemme käsitelleet ja hyväksyneet palautuksesi keskusvarastollamme. Saat vahvistuksen palautuksesta sähköpostitse ja rahojen palautus tehdään aina samalle maksukortille, josta tilaus maksettiin. Normaalisti rahat palautuvat tilillesi 5-7 pankkipäivän kuluessa. Mikäli valitsit maksaa tilauksesi laskulla tulee Klarna ottamaan sähköpostitse sinuun yhteyttä koskien rahojen palautusta.

Voinko palauttaa avatun tuotteen?
Näytä kysymys

Sinulla on oikeus avata lähetys ja katsoa tuotteiden kunto ja toiminto. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja paketoituna alkuperäispakkaukseen kun teet palautuksen meille. Huomioi, että tuotteen alkuperäislaatikkoa ei tule käyttää lähetyspakkauksena, sillä tuote voi vahingoittua ja saatat saada tuotteesta arvonvähennyksen veloituksen. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja se ei saa olla koottuna mikäli tilaamasi tuote tarvitsee erillisen kasauksen.

Mitä tapahtuu jos palautus ei ole alkuperäisessä kunnossa?
Näytä kysymys

Pidätämme oikeuden vähentää palautettavien rahojen määrää mikäli tuotteen kunto on muuttunut siinä määrin ettei sitä voi enää myydä eteenpäin toiselle asiakkaalle ilman myyntihinnan alennusta. Arvonvähennys tehdään koko palautuksen summasta ennenkuin rahat palautetaan sinulle. Teemme arvion palautuksesta tapauskohtaisesti. Lue lisää ostoehdoistamme.

Saitko vastauksen kysymykseesi?

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Joulu Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota