Asiakaspalvelu

Tältä sivulta voit löytää vastaukset yleisimpiin nettisivustoamme koskeviin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua mielellämme.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse:

Arkisin klo 10:00-19:00

Poikkeavat aukioloajat:
Juhannusaatto 21.06. – Suljettu

+358 753 263 471

Vaihdot- ja palautukset

Voinko palauttaa/vaihtaa tuotteen?
Näytä kysymys

Jos tilaamasi tuote ei vastaa odotuksiasi, voit halutessasi vaihtaa tai palauttaa sen 14-vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tarvittaessa voit vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, tai voimme palauttaa sinulle rahat takaisin tilauksestasi. Huomioithan että asiakkaan tulee kuitenkin maksaa palautuskulut. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tuotteen lähettämistä takaisin, ja autamme sinua mielellämme.

Miten reklamoin tuotteen?
Näytä kysymys

Jos et ole täysin tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, tai jos vastaanottamassasi tuotteessa on valmistus- tai kuljetuksesta aiheutunut virhe, ota mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua mielellämme.

Voinko peruuttaa tilauksen?
Näytä kysymys

Voit halutessasi peruuttaa tilauksesi jos sitä ei ole vielä lähetetty varastoltamme. Mikäli tilaus on jo lähetetty varastoltamme veloitamme toimituksesta ja palautuksesta aiheutuvat kulut. Tarkistaaksesi onko tilauksesi jo lähetetty, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä jos en halua/voi vastaanottaa tilaustani?
Näytä kysymys

Posti säilyttää pakettisi toimipisteessään 14-päivän ajan. Mikäli et nouda tilaustasi Postin toimituspisteestä, veloitamme toimituksesta ja palautuksesta aiheutuvat kulut 20.00€.

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot