Asiakaspalvelu

Tältä sivulta voit löytää vastaukset yleisimpiin nettisivustoamme koskeviin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua mielellämme.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse:

Arkisin klo 10:00-18:00

Poikkeavat aukioloajat:
Juhannusaatto 21.06. – Suljettu

+358 9 42725022

Vaihdot- ja palautukset

Miten palautan tuotteen?
Näytä kysymys

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa siitä kun olet vastaanottanut tuotteen. Jos tilauksesi on toimitettu osissa, niin palautusaika koskee jokaista erillistä tuotetta ja toimitusta. Löydät tarkemmat ehdot ja hinnat palautuksille sekä reklamaatioille ostoehdoistamme kohdasta 5 ja 6. Ota aina asiakaspalveluumme yhteyttä ennen kuin teet palautuksen.

Voinko muuttaa tai peruuttaa tilauksen?
Näytä kysymys

Voit halutessasi peruuttaa tai muuttaa tilauksen jos se ei ole jo käsittelyssä varastollamme. Valitettavasti emme voi lisätä tai vaihtaa tilauksellesi kalliimpia tuotteita, sillä emme pysty korottamaan tilauksen kokonaissummaa kortille/laskulle. Mikäli tilaus on jo käsittelyssä tai lähetetty varastoltamme niin voit aina tehdä palautuksen, kun olet vastaanottanut paketin. Huomioi, että sinä asiakkaana vastaat palautuskuluista. Otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, tarkistaaksesi onko tilauksesi lähetetty.

Miten reklamoin tuotteen?
Näytä kysymys

Jos et ole täysin tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, tai jos vastaanottamassasi tuotteessa on valmistus- tai kuljetuksesta aiheutunut virhe, ota mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua mielellämme.

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot