Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Tarjoilu ja kattaus
Sisustus
Valaistus
Huonekalut
Keittiö
Tekstiilit & Matot
Ulkokalusteet
Tuotemerkit
Uutuudet
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Huoneet
Inspiraatiota
Outlet
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa

Toimintaperiaattemme

Toimintaperiaatteemme ydin on että pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme loistavan kokonaisuuden asiakkaillemme tuotteiden, toiminnallisuuden ja palveluidemme osalta. Pyrimme jatkuvasti myös laajentamaan tuotevalikoimaamme, ja tarjoamiamme palveluita, ja otammekin mielellämme vastaan asiakkaiden kehitysehdotuksia, ja palautteita.

Verkkosivumme

Pyrimme kehittämään RoyalDesign.fi sivuamme jatkuvasti niin, että ne ovat ajankohtaiset, monipuoliset ja selkeät. Pyrimme siihen että asiakkaat kokevat sivumme myös helppokäyttöisiksi. Pyrimme siihen että kaikki tiedot tuotteistamme ovat aina tarkkoja, yhdenmukaisia ja toimittajien kuvauksien mukaisia.

Tuotteet

Voimme taata että tuotteemme edustavat aina parhaita markkinoilla olevia tuotteita. Pyrimme jatkuvasti myös toteuttamaan asiakkaidemme toiveita liittyen tuotevalikoimaamme. Mikäli jotakin toivomaanne tuotetta ei löydy verkkosivuiltamme, otattehan yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyrimme mahdollistamaan tuotteen saamisen valikoimaamme.

Tavaran toimitus

Teemme parhaamme jotta tilauksesi toimitetaan mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti. Toimitamme kaikki tilaukset PostNordin ja Bringin välityksellä. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan myös tarjoamiamme toimitustapoja.

Tyytyväisyystakuu

Päätavoitteemme ovat aina tyytyväiset asiakkaamme ja siksi tarjoamme kaikille tilauksille 100% tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuu tarkoittaa sitä, että ilman lisäselvityksiä, voitte aina palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Lisätietoja tästä kohdassa Palautukset ja reklamaatiot. Asiakaspalvelumme vastaa aina nopeasti yhteydenottoihinne, mikäli teille missään vaiheessa tilausta ilmenee kysymyksiä.

VAT-ID: SE-556573242601