Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Joulu
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Seuraa meitä

Toimintaperiaattemme

Tietoa meistä

Toimintaperiaatteemme ydin on että pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme loistavan kokonaisuuden asiakkaillemme tuotteiden, toiminnallisuuden ja palveluidemme osalta. Pyrimme jatkuvasti myös laajentamaan tuotevalikoimaamme, ja tarjoamiamme palveluita, ja otammekin mielellämme vastaan asiakkaiden kehitysehdotuksia, ja palautteita.

Verkkosivumme

Pyrimme kehittämään RoyalDesign.fi sivuamme jatkuvasti niin, että ne ovat ajankohtaiset, monipuoliset ja selkeät. Pyrimme siihen että asiakkaat kokevat sivumme myös helppokäyttöisiksi. Pyrimme siihen että kaikki tiedot tuotteistamme ovat aina tarkkoja, yhdenmukaisia ja toimittajien kuvauksien mukaisia.

Tuotteet

Voimme taata että tuotteemme edustavat aina parhaita markkinoilla olevia tuotteita. Pyrimme jatkuvasti myös toteuttamaan asiakkaidemme toiveita liittyen tuotevalikoimaamme. Mikäli jotakin toivomaanne tuotetta ei löydy verkkosivuiltamme, otattehan yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyrimme mahdollistamaan tuotteen saamisen valikoimaamme.

Tavaran toimitus

Teemme parhaamme jotta tilauksesi toimitetaan mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti. Toimitamme kaikki tilaukset PostNordin ja Bringin välityksellä. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan myös tarjoamiamme toimitustapoja.

Tyytyväisyystakuu

Päätavoitteemme ovat aina tyytyväiset asiakkaamme ja siksi tarjoamme kaikille tilauksille 100% tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuu tarkoittaa sitä, että ilman lisäselvityksiä, voitte aina palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Lisätietoja tästä kohdassa Palautukset ja Vaihto. Asiakaspalvelumme vastaa aina nopeasti yhteydenottoihinne, mikäli teille missään vaiheessa tilausta ilmenee kysymyksiä.

VAT-ID: SE-556897364701

Arvosanamme on null / 5 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot

Uutiskirje
Vastaanota ajankohtaiset uutiset ja parhaimmat tarjoukset aina ensimmäisenä!
Valintaruutu

RoyalDesign

Pohjoismaiden laajin, ja monipuolisin valikoima tunnettuja design-tuotteita, joilla voit sisustaa kotisi trendikkäästi. Haluamme tarjota parhaat design-tuotteet juuri oikeaan hintaan!

* Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin (ei huonekalut)

Choose another country

  • Arkisin klo 10:00-17:00

Tuotemerkit

Näytä kaikki (408)

Seuraa meitä

© 2021 RoyalDesign.fi
Osta ja maksa turvallisesti