RoyalDesign.fi
Etsi

Näin toimimme

Pyrimme jatkuvasti luomaan hyvän kokonaisuuden asiakkaillemme tuotteiden, toiminnallisuuden ja palveluiden kannalta. Nämä alueet ovat verkkosivumme, toimitus ja palvelut. Alla lisää tietoa näistä eri osa-alueista

Verkkosivumme

RoyalDesign.fi sivuja päivitetään jatkuvasti niin, että ne ovat ajankohtaisia ja selkeitä. Sivustoja pitää myös olla helppo käyttää. Kaikki tiedot tuotteistamme on oltava täsmällisiä ja yhdenmukaisia ja toimittajien kuvauksien mukaisia. Tuotteemme edustavat parhaita markkinoilla olevia tuotteita.

Tavaran toimitus

Teemme parhaamme jotta tilauksesi toimitetaan nopeasti ja turvallisesti. Toimitamme kaikki tilaukset Postin ja Bringin välityksellä. Kollinumero lähetetään heti sähköpostitse asiakkaalle kun toimitus on lähetetty.

Palvelu oston jälkeen

Tavoitteenamme ovat aina täysin tyytyväiset asiakkaat. Siksi tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että ilman lisäselvityksiä, voitte palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Lisätietoja tästä kohdassa Palautukset ja Vaihto. Asiakaspalvelumme vastaa myös nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja mielipiteisiin.

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot