Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Joulu
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Seuraa meitä

Yksityisyydensuoja

Tietoa meistä

Yksityisyytesi on meille ensisijaisen tärkeä ja haluamme että tunnet aina olosi turvalliseksi, kun käytät sivustoamme. RoyalDesign toimintaperiaatteeseen kuuluu että pyrimme tarjoamaan verkkosivuston, joka ei vaaranna asiakkaiden ja vierailijoiden yksityisyyttä. Olemmekin kehittäneet nettisivun, joka on toimiva ja ennenkaikkea turvallinen, ja joka on suojattu palomuurilla ja salasanoilla. Luomamme turvatoimet suojaavat henkilötietoja tuhoutumiselta, väärinkäytöltä ja muutoksilta. RoyalDesign.fi on asettanut hyvin tiukat toimintasäännöt nille työntekijöille, joilla on pääsy käyttäjätietoja sisältäviin tietokantoihin ja palveluitamme hallinnoiville palvelimille.

Tietosuojakäytäntö

RoyalDesign.se henkilötietojen käsittely seuraa Ruotsin henkilötietolakia (SFS 1998:204) PUL ja sähköistä viestintää koskevan lakia (SFS 2003:389). Molemmat lait sisältävät säännöksiä, jotka pyrkivät suojaamaan yksityishenkilöiden yksityisyyttä henkilötietoja käsiteltäessä. Lakiin nojaten pyydämme sinun suostumuksesi ennen kun voimme käsitellä henkilötietojasi, kuten esimerkiksi nimeäsi, osoittettasi, sähköpostiosoittasi tai puhelinnumeroasi. Tämän suostumuksen annat ostoksesi yhteydessä. Royal Design Group AB rekisterinpitäjä kerää henkilötietoja palvelun parantamista varten ja vastaa keräämiensä henkilötietojen käsittelystä. Tietoja kerätään jotta voimme tarjota käyttäjillemme parempaa palvelua esimerkiksi tarjoamalla juuri asiakkaalle kohdennettuja hakutuloksia ja mainoksia. Tietoja voidaan käyttää myös yleisiin markkinointitarkoituksiin. Royal Design Group AB ei koskaan anna kolmannen osapuolen käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, ellet ole erikseen antanut siihen suostumustasi. Sinulla on myös oikeus tarkastaa henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Jos tiedot ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai asiaankuulumattomia sinulla on oikeus vaatia, että tiedot päivitetään ​ tai poistetaan. Lisätietoa asiasta saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Privacy Policy

Privacy Policy Royal Design Group AB
Read/Download

Arvosanamme on null / 5 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot

Uutiskirje
Vastaanota ajankohtaiset uutiset ja parhaimmat tarjoukset aina ensimmäisenä!
Valintaruutu

RoyalDesign

Pohjoismaiden laajin, ja monipuolisin valikoima tunnettuja design-tuotteita, joilla voit sisustaa kotisi trendikkäästi. Haluamme tarjota parhaat design-tuotteet juuri oikeaan hintaan!

* Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin (ei huonekalut)

Choose another country

  • Arkisin klo 10:00-17:00

Tuotemerkit

Näytä kaikki (408)

Seuraa meitä

© 2021 RoyalDesign.fi
Osta ja maksa turvallisesti