Asiakaspalvelu

Tältä sivulta voit löytää vastaukset yleisimpiin nettisivustoamme koskeviin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua mielellämme.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse:

Arkisin klo 10:00-19:00

Poikkeavat aukioloajat:
Juhannusaatto 21.06. – Suljettu

+358 753 263 471

Yleisiä kysymyksiä

Mikä on pienin/suurin määrä mitä voin tilata?
Näytä kysymys

Ostosten määrä ei ole rajoitettu. Jos tilaamanne ostos ylittää 49.00€, toimitamme tilauksen ilman toimitusmaksua. Muussa tapauksessa veloitamme 5 €. Jos haluat lähettää tilauksesi Suomen ulkopuolelle, veloitamme tästä 29.00€. Kaikki lähetyksemme lähetetään vakuutettuna. Jos haluat tilata suuremman määrän (yli 20kpl) samaa tuotetta, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuinka tilaukset toimitetaan
Näytä kysymys

Toimitamme tilaamanen tuotteet Postin tai Bringin välityksellä. Tilaus toimitetaan aina lähimpään Postin toimipisteeseesi. Mikäli olet valinnut kotiinkuljetuksen, tilaus toimitetaan annettuun tilausosoitteeseen. Mikäli kyseessä on kerrostalo, toimitetaan tilaus annetun osoitteen ala-ovelle. Kotiinkuljetus ei vastaa tuotteen toimittamisesta sisään asuntoon.

Voinko palauttaa/vaihtaa tuotteen?
Näytä kysymys

Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen aina 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tarvittaessa voit vaihtaa tuotteen toiseen tai voimme palauttaa rahat takaisin ostoksestasi. Huomioithan että asiakkaan tulee kuitenkin maksaa palautuskulut, ja tuotteen tulee käyttämätön, ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tuotteen takaisinlähetystä, jotta voimme auttaa, että varmistaa että palautuksen käsittely sujuu sujuvasti.

Onko kaikkia tuotteita varastossa?
Näytä kysymys

Suurinta osaa tuotteista löytyy aina varastoltamme. Jos tuote on kuitenkin tilapäisesti loppunut, saamme sitä taas varastoomme muutaman päivän kuluessa. Toimitamme varastosta puuttuvan tuotteen heti kun saamme sitä lisää varastoomme.

Myyttekö myös uniikkeja tuotteita?
Näytä kysymys

Valikoimastamme löytyy uniikkeja tuotteita, kuten mm. Bertil Vallien, Kjell Engmanin, Ulrica Hydman-Vallien, Mats Jonassonin ja Göran Wärffin suunnittelemia tuotteita. Ota ystävällisesti asiakaspalveluumme yhteyttä ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme sinua löytämään etsimäsi tuotteen.

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot