Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän avoin osto
Nopea toimitus

Joulupuoti

Koko vuoden kohokohta lähestyy jo kovaa vauhtia. Täältä löydät inspiraatiota ja upeita joululahjaideoita eri hintaluokissa. Heittäydy upeiden design-klassikoiden, ja tunnettujen sisustustuotteiden runsaaseen valikoimaan.

Joulu on saapunut RoyalDesign.fi
Joulu on kohta täällä! Täältä löydät meidän jouluvalikoiman - kaikki koristeista, valaistukseen, tekstiileihin, tarjoiluun ja keittiötuotteisiin.
Parhaat joululahjaideat
Täältä löydät meidän valitsemat parhaat joululahjavinkit kaikista tuoteryhmistämme. Design-tuotteet ovat aina paras joululahja!
Valaise kotisi jouluiseksi
Kun illat alkavat hämärtyä on ihanaa valaista koti tunnelmalliseksi. Adventtikynttilät, sähkökynttilät, joulutähdet ja jouluvalot - Täältä löydät kaiken mitä tarvitset vuoden ihanimpaan aikaan.
Joulutähdet
Täältä löydät joulutähtiä, jotta voit luoda oikean tunnelman jouluksi. Valitse suuria tai pieniä joulutähtiä eri materiaaleissa, valaistuksen kanssa tai ilman.
Sisusta joulu ja adventti kotiisi
Täältä löydät kaikki tarvitsemasi sisustustuotteet aidon Joulun ja adventin tunnelman luomiseen. Olemme keränneet sinulle runsaan valikoiman joka kattaa kaiken kuusenkoristeista tuoksukynttilöihin, ja joulukoristeista jouluvaloihin.
Joulukyntteliköt
Valaise koti kauniilla joulukyntteliköillä! Täältä löydät niin perinteiset mallit elävillä kynttilöillä kuin joulukyntteliköt sähköllä.
Joulupallot & kuusenkoristeet
Koristele joulukuusesi tai ikkunasi kauniilla joulupalloilla ja koristeilla. Valitse klassisia joulupalloja, jotka kimaltelevat ja kiiltävät tai koristeita eri muodoissa, väreissä ja materiaaleissa. Panosta joulukuusen designiin tänä vuonna!
Kodikkaat ja tunnelmalliset kynttilät
Mikään ei luo tunnelmaa yhtä hyvin kuin elävä tuli. Täältä löydät Jouluun ja adventtiin sopivat kynttilät, kyntteliköt ja tuikut.
Enkelikellot & enkelit
Enkelikello on kunnon koristeklassikko, joka ei koskaan poistu muodista sen ihanan äänen ja joulutunteen sekoituksen ansiosta. Miksi et yhdistäisi enkelikelloa Goebelin tai Lladron koriste-enkelien kanssa?
Joulupöydän kattaus
Mikä olisikaan parempi syy uusia astiastot kuin koko vuoden kohokohta -Joulu. Täältä löydät astiastot, lasit ja aterimet jotka sopivat täydellisesti jouluiseen kattaukseen.
Tontut
Vihdoinkin on tullut aika ottaa tontut esille ja tämä on ehkä selkein merkki lähestyvästä suosikkijuhlasta! Meiltä löydät sopivat tontut eri koossa ja muodoissa niin kranssiin kuin kuistille.
Joulutähti vai kynttelikkö?
Keräsimme alle joitakin suosikeistamme, niin uutuuksista kuin totutuista klassikoistakin. Muista myös ostaa johto ja valonlähde.
Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota