Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Tarjoilu ja kattaus
Sisustus
Valaistus
Huonekalut
Keittiö
Tekstiilit & Matot
Ulkokalusteet
Tuotemerkit
Uutuudet
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Huoneet
Inspiraatiota
Outlet
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus

Toimitukset

Yleistä

Tarjoamme tällä hetkellä muutamia eri toimitusvaihtoehtoja Suomeen. Kun olet antanut postinumerosi kassalla, näytämme ne toimitusvaihtoehdot jotka tarjotaan antamaasi osoitteeseen. Alla näet listan kaikista toimitustavoista, hinnoista ja arvioiduista toimitusajoista. Täältä löydät myös linkin tavarantoimittajien tarkkoihin ehtoihin.

Tilauksesi askel askeleelta

1) Tilausvahvistus

Hetken kuluttua tilauksestasi vastaanotat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, josta näet tilauksesi tarkat tiedot ja ajankohtaisen varastostatuksen kaikille tilaamillesi tuotteille.

2) Päivitetyt toimitustiedot

Jos tilauksesi toimitus jostain syystä myöhästyy, tulemme ilmoittamaan siitä sinulle sähköpostitse heti kun olemme saaneet uuden arvioidun toimitusajan tavarantoimittajalta. Sama koskee myös tilannetta jossa jokin tuotteista on loppu tavarantoimittajaltamme.

3) Toimitusvahvistus

Kun tilauksesi on lähetetty keskusvarastoltamme saat sähköpostitse toimitusvahvistuksen. Toimitusvahvistus sisältää seurantatiedot paketillesi, joiden kautta voit seurata paketin toimittamista koko matkan keskusvarastolta tilausosoitteeseen, tai valitsemaasi postitoimipaikkaan.

4) Saapumisilmoitus

Tulet vastaanottamaan tekstiviestin, kun voit odottaa kotiinkuljetusta tai pakettisi on noudettavissa lähimmästä postitoimipaikastasi. Paketit voivat saapua perille eri aikaan, mutta pystyt aina seuraamaan lähetyksiä kuljetusyhtiön kotisivuilla.

Tietoa toimitusajoista

Toimitusajat lasketaan alkaen siitä päivästä kun olemme vastaanottaneet ja rekisteröineet tilauksesi. Kaikki varastossa olevat tuotteet toimitetaan 3-5 arkipäivässä. Huomaathan, että normaali käsittelyaikamme on 1-4 päivää ennen kuin tavara lähtee rahtiin varastostamme. Tilaustuotteiden arvioitu toimitusaika on mahdollista tarkistaa tilausvahvistuksesta.

Postnord paketti

Hinta: 6€ (Yli 79€ tilauksille ilmainen)

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Postnord paketti on saatavilla vain tuotteille rahtiluokissa Small-Medium (S-M)

Koskee tilauksia joiden paino on alle 20kg ja/tai maksimimitat P150cm x L70cm x K115cm. Lähetys toimitetaan valitsemaasi Posti-postitoimipaikkaan. Kun paketti on toimitettu valitsemaasi postitoimipaikkaan tulet vastaanottamaan saapumisilmoituksen tekstiviestitse.

Voit seurata pakettiasi täältä.

Pienikokoiset ja kevyet tilaukset (max 2 kg) toimitetaan Postnord tavarakirjeenä suoraan postilaatikkoosi. Mikäli tavarakirje ei mahdu postilaatikkoosi, lähetys viedään lähimpään postitoimipaikkaasi ja saat siitä noutoilmoituksen.

Postnord Kotiinkuljetus

Hinta, rahtiluokissa Small-Large (S-L): €10
Hinta, rahtiluokissa Extra Large-Extra Extra Large (XL-XXL): €29
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Paketti toimitetaan suoraan kerrostalon ala-ovelle, tai tontin rajalle. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä tai puhelimitse. Lue lisää kotiinkuljetuksesta täältä.

Seuraa lähetystä täältä.

Budbee Kotiinkuljetus

Hinta: 7€ (Yli 79€ tilauksille ilmainen)
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Budbee Kotiinkuljetus on saatavilla vain tuotteille rahtiluokissa Small-Medium (S-M)

Kotiinkuljetus arki-iltaisin kello 17-22 välillä. Tarjoamme Budbee kotiinkuljetuksen tällä hetkellä vain pääkaupunkiseudulla. Saat ilmoituksen lähetyksestä tekstiviestitse, jonka kautta voit itse valita ajan toimitukselle sekä mikäli haluat paketin jätettävän ovellesi jos et ole itse kotona. Jos olet pyytänyt paketin jättöä ovelle huomioi, että vastuu paketista siirtyy sinulle kuljettajan jätettyä lähetyksen ovellesi. Budbee kotiinkuljetusta tarjotaan paketeille joiden paino on alle 20kg, max pituus 150cm tai max ympärysmitta 300cm. Lue lisää osoitteessa budbee.com.