Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
30 päivän avoin osto
Valintaruutu
Nopea toimitus

Kampanjat

Kampanjahintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.

ROYAL WEEKS
Osoitteessa RoyalDesign.fi vietetään Kuninkaallisia viikkoja, ja joka viikko on upeita erityistarjouksia! Katso mitkä tarjoukset ovat voimassa juuri nyt.
-40%
Tuo valoa arkeen
Sisusta kodin joka nurkka valaistuksella, kotitoimistosta päivällispöytään. Juuri nyt tarjoamme kampanjahintoja muotoiluvalaisimista, jotka henkivät kotiin elämää syksyllä. Tutustu tapaan valaista arkesi! Voimassa 5.10. asti.
-20%
Menu Portable Lighting
Juuri nyt 20 % alennus kannettavista valaisimista suosikkimerkiltä Menu! Voimassa 31.10. asti.
-20%
20 % alennus Decotique
Skandinaavinen design Decotique - 20 % alennus sohvista.
-30%
Jopa 30 % alennus aterimista
Täydennä vanhaa kokoelmaa tai täytä keittiön laatikostot uusilla suosikeilla. Juuri nyt jopa 30 % alennus monenlaisista aterimista. Voimassa 17.10. asti.
-40%
Valmistaudu syysrentoutumiseen
Kaunista pullakahvisi erityylisillä ihanilla mukeilla – nyt jopa 40 % alennuksella. Osoitteesta RoyalDesign.fi löydät sekä klassista että nykyaikaista tyyliä edustavia mukeja tunnetuilta tuotemerkeiltä. Mistä kupista tulee sinun kahvitaukojesi suosikki?
-50%
Jopa 50 % alennus keittiövälineistä
Mestarikokiksi ei pääse pelkästään oikeilla keittiövälineillä, mutta ne antavat sinulle edellytykset keittiön urotekoihin! Juuri nyt löydät muun muassa veitsisarjoja, maustemyllyjä ja muita keittiötarvikkeita poikkeuksellisen hyvään hintaan.
-20%
20 % alennus merkistä Lind DNA
Innoitu Lind DNA:n muotoilutuotteista, joissa väri, muoto ja tarkoitus vaihtelevat suuresti. Löydät jopa 20 % alennuksella muotoilutuotteita, jotka täyttävät takuulla tehtävänsä kotonasi. Voimassa 2.10. asti.
-30%
Kansainvälinen kahvipäivä
Juhlistamme kansainvälistä kahvipäivää jopa 30 % alennuksella kahvinkeittimistä, kahvimyllyistä, espressokoneista ja oheistarvikkeista. Voimassa 3.10. asti.
-25%
25 % alennus merkistä Mille Notti
Anna sängyllesi huoliteltu ja koristeellinen ilme Mille Notti -sänkykapalla. Juuri nyt 25 % alennus. Voimassa 9.10. asti.
-70%
VARASTONTYHJENNYS!
Nyt teemme tilaa syksyn uutuuksille suurella varastotyhjennyksellä! Tartu tilaisuuteen tehdä muotoilulöytöjä jopa 70 % alennuksella – pidä kiirettä, sillä tuotteita on rajoitetusti ja tarjous on voimassa vain niin kauan kuin tavaraa riittää.
Kaikki tarjoukset
Tässä keräämme ajankohtaisia ​​tarjouksia kaikista kategorioistamme. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset kotiisi, todella hyvään hintaan!
Kestäviä Merkkejä
Keräsimme kategoriaan Kestäviä merkkejä sisustustuotteita sinulle, joka haluat tehdä aktiivisia ja tietoisia kulutusvalintoja. Täältä löytämäsi tuotteet täyttävät tiukat kestävyysvaatimukset materiaalivalintojen, tuotannon ja työolosuhteiden suhteen.
Outlet
Outlet-myymälästämme löydät niin suuria kuin pieniäkin sisustustuotteita – aina erinomaiseen hintaan.

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Korut & Asusteet Ulkotilat undefined Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota