Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän avoin osto
Nopea toimitus

Kampanjat

Kampanjahintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.

Kaikki tarjoukset
Tässä keräämme ajankohtaisia ​​tarjouksia kaikista kategorioistamme. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset kotiisi, todella hyvään hintaan!
Aika siirtyä ulos!
Nyt avaamme parvekkeita, terasseja ja puutarhoja ja toivotamme tervetulleeksi auringon lämpimät säteet. Tutustu ulkosisustukseen, joka muuttaa ulkotilasi ikiomaksi keitaaksesi. Piristä päiviäsi mukavilla ja puhdastyylisillä ulkokalusteilla, ja valaise illat kauniilla ulkovalaisimilla ja lyhdyillä auringon mentyä mailleen. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset voidaksesi rentoutua ja nauttia kesästä läheistesi kanssa.
-15%
15 % alennus merkiltä Fiam
Jopa 15 % alennus Fiam-varastotuotteista. Voimassa 30.6. asti.
-50%
DESIGN SALE
Älä jää paitsi kesän suuresta kampanjasta: DESIGN SALE. Kesäkuukausien aikana pääset fantastisten alennusten äärelle tunnettujen tuotemerkkien tuotteista ja suosituissa kategorioissa.
-20%
Jopa 20 % alennus merkiltä Royal Copenhagen
Saat rajoitetun ajan 20 % alennuksen merkiltä Royal Copenhagen.
-40%
10-40 % alennus merkiltä Rörstrand
Historialtaan arvostettava Rörstrand on Ruotsin tunnetuimpia posliini- ja astiastomerkkejä. Juuri nyt tarjoamme 10-40 % alennuksen tunnetuista klassikoista, kuten mm. Swedish Grace, Mon Amie ja Ostindia Floris.
Kestäviä Merkkejä
Keräsimme kategoriaan Kestäviä merkkejä sisustustuotteita sinulle, joka haluat tehdä aktiivisia ja tietoisia kulutusvalintoja. Täältä löytämäsi tuotteet täyttävät tiukat kestävyysvaatimukset materiaalivalintojen, tuotannon ja työolosuhteiden suhteen.
Outlet
Outlet-myymälästämme löydät niin suuria kuin pieniäkin sisustustuotteita – aina erinomaiseen hintaan.

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota