Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Joulupuoti
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Avoin palautusoikeus 31.1.2024 asti
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa

Kampanjat

Kampanjahintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.

-50%
Muotoilulahjoja jopa 50 % alennuksella!
Osta vuoden joululahjat meiltä osoitteesta RoyalDesign.fi. Täältä löydät keittiötuotteita, laseja, posliinia, valaisimia ja sisustusyksityiskohtia upein hinnoin. Muotoilu on aina vuoden joululahja!
-50%
Pöydän kattaminen joulua ja uutta vuotta varten
Suosikkijoulukautemme lähestyy kovaa vauhtia, ja juuri nyt meillä on jopa 50 % alennus kaikesta, mitä tarvitset täydellisen joulupöydän kattamiseen!
-50%
Parhaat joululahjavinkkimme!
Onko aika aloittaa joululahjaostokset? Juuri nyt meillä on jopa 50 % alennusta suosituista kodintarvikkeista, jotka sopivat täydellisesti joululahjoiksi! Voimassa 20. joulukuuta asti.
-50%
Joulu keittiössä
Anna itsellesi oikeat edellytykset suuriin asioihin keittiössä! Juuri nyt löydät veitsisarjoja, astioita ja muita keittiötarvikkeita edullisesti.
-50%
A Royal Holiday SALE
Kiirehdi ja nappaa edullisesti meidän BIG CHRISTMAS SALE ja muuttaa kotisi talven ihmemaa tyhjentämättä lompakkoasi! Juuri nyt meillä on 50% alennus!
Kaikki tarjoukset
Tässä keräämme ajankohtaisia ​​tarjouksia kaikista kategorioistamme. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset kotiisi, todella hyvään hintaan!
Kestäviä Merkkejä
Keräsimme kategoriaan Kestäviä merkkejä sisustustuotteita sinulle, joka haluat tehdä aktiivisia ja tietoisia kulutusvalintoja. Täältä löytämäsi tuotteet täyttävät tiukat kestävyysvaatimukset materiaalivalintojen, tuotannon ja työolosuhteiden suhteen.

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Muotoilijat Tietoa meistä Lahjakortit Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Joulupuoti Inspiraatiota