Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Tarjoilu ja kattaus
Sisustus
Valaistus
Huonekalut
Keittiö
Tekstiilit & Matot
Ulkokalusteet
Tuotemerkit
Uutuudet
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Huoneet
Inspiraatiota
Outlet
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus

RoyalDesignista

Muotoilu on kaikille!

Vuoden 1999 alkulaukauksestamme lähtien tavoitteenamme on ollut, että juuri sinä voit ostaa kaunista laatumuotoilua tunnetuilta merkeiltä, asuit sitten missä vain. Koti on lähtöpisteemme koko elämän, ja meistä matkat ja seikkailut ovat ehdottomasti helpompia, kun on koti jota ikävöidä. Meistä kaikki ansaitsevat kauniimman arjen, ja haluamme helpottaa laadun valintaa määrän sijaan – aidosti hyvään hintaan. Tiedämme, että pitkään toivelistalla odottanut muotoilu pääsee sitäkin pidemmäksi aikaa kotiin!

Muotoilua kodin joka huoneeseen

Tarjoamme laajan valikoiman, yli 40 000 tuotetta yli 300 tuotemerkiltä verkossa. Meiltä löydät muotoilutuotteita kategorioissa huonekalut, valaistus, tarjoilu ja kattaus, tekstiilit ja matot, keittiö, sisustusyksityiskohdat ja ulkokalusteet.

Moniin suosittuihin tuotemerkkeihimme kuuluvat muun muassa Decotique, Orrefors, GUBI, &Tradition, Rörstrand, Marimekko, Georg Jensen sekä moni, moni muu.

Parhaita muotoilussa vuodesta 1999

Kaikki alkoi vuonna 1999, kun kalmarilaiset Andreas Ekberg ja Hans Bengtsson saivat ajatuksen – myydä korkealaatuista taidelasia hyvään hintaan Yhdysvalloissa.

Menestystä riitti alun alkaenkin, ja vuonna 2002 myyntiin otettuun myös astiastoja, esimerkiksi merkiltä Royal Copenhagen. Kasvaneen laatumuotoiluvalikoiman myötä Ruotsikin pääsi vuonna 2008 osaksi yritystä ja sen ensimmäistä iskulausetta: Muotoilua juuri oikeaan hintaan. Tänä päivänä Royal Design Group AB on Pohjolan johtavia muotoilu- ja kodinsisustustoimijoita sekä aktiivinen 14 eri markkinoilla ympäri maailman, muun muassa Japanissa ja Etelä-Koreassa.

Vuonna 2019 Smålannin Nybrossa vihittiin käyttöön uusi, huippumoderni varasto. Robottivarasto rakennettiin takaamaan nopeammat toimitusajat sekä mahdollisuus varastoida entistä enemmän tuotteita.

Vuosien varrella on tapahtunut monenmoista, mutta ydinarvot ovat nykyäänkin samat: nopeasti toimitettavaa laatumuotoilua mahdollisimman monelle helposti saatavilla.

Life at home more beautiful
Klassista muotoilua kodin joka huoneeseen, upein hinnoin ja rakastettavaksi ja käytettäväksi pitkään.
Tavoitteemme

Saattaa kaunista laatumuotoilua mahdollisimman monien saataville, olit sitten kuka tahansa ja missä tahansa.

Meiltä löydät takuulla jotakin arkea kaunistamaan, makuun kuin makuun.