Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Joulupuoti
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän avoin osto
Nopea toimitus

Tietoa meistä

Designtuotteita juuri oikeaan hintaan

RoyalDesign.fi on yksi suurimmista ja monipuolisimmista designtuotteisiin ja sisutustarvikkeisiin keskittyneistä verkkomyymälöistä. RoyalDesignin sivuilta löytyy yli 60.000 kaunista ja käytännöllistä designtuotetta.

Yrityksemme perustettiin vuonna 1999 ja liikeideamme on myydä - Designtuotteita juuri oikeaan hintaan! Löydät meiltä suuren ja harkitun valikoiman pohjoismaisia ja eurooppalaisia johtavia tuotemerkkejä kaikissa eri hintaluokissa. Näistä tuotemerkeistä olemme valinneet verkkosivuillemme monipuolisen, ja runsaan tuotevalikoiman.

Teemme yhteistyötä mm. Seuraavien merkkien ja suunnittelijoiden kanssa; Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäferi, Orrefors Jernverk, Sagaform.

Royal Design Groupiin kuuluu myös Room21.fi.

Laatu

Laatuvaatimuksiemme ansiosta voimme taata asiakkaillemme, että sivuiltamme on mahdollista tilata ainoastaan tarkkaan valikoituja ja korkealaatuisia tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita merkkituotteita jotka toimitetaan aina alkuperäisessä pakkauksessaan.

Ostoturvallisuus

Ostaminen on turvallista Royal Design.fi verkkokaupassa, oli tilaus sitten tehty nettikaupan, tai sähköpostin välityksellä.

Kaikilla RoyalDesignin tuotteilla on 30-vuorokauden vaihto-ja palautusoikeus. Annamme tuotteillemme 100% tyytväisyystakuun.

Ota yhteyttä

Jos valikoimastamme puuttuu jokin toivomasi tuote tai sinulla on jotakin kysyttävää, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua erittäin mielellämme.

Puhelin: +358 9 42725022
Arkisin klo 10:00-17:00

Tilaaminen

Jos valikoimastamme puuttuu toivoamiasi tuotteita, tai jos sinulla on kysyttävää tilaamisesta ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse:info@royaldesign.fi.

Sovellamme yleisiä sopimusehtoja kun ostat tuotteita verkkosivujemme kautta. Pääset tutustumaan sopimusehtoihin kohdasta "Ostoehdot".

Yrityksen tiedot

Royal Design Group AB

556573-2426

Perustamisvuosi: 1999

Porfyrvägen 2

382 92 Nybro Sweden

Puhelin: +358 9 42725022
Arkisin klo 10:00-17:00

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Joulupuoti Inspiraatiota