Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Tarjoilu ja kattaus
Sisustus
Valaistus
Huonekalut
Keittiö
Tekstiilit & Matot
Ulkokalusteet
Tuotemerkit
Uutuudet
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Huoneet
Inspiraatiota
Outlet
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa

Maksutapoja

Tarjoamme useita turvallisia maksutapoja yhteistyössä Walley Checkoutin kanssa:

Maksukortti
Voit maksaa ostoksesi Visalla, Mastercardilla tai American Expressillä. Kortille asetetaan varaus tehtyäsi tilauksen, ja rahat veloitetaan tililtä kun tavarat lähetetään varastoltamme tai 7 päivän kuluttua, riippuen siitä kumpi tapahtuu ensin. Kortin liikkeeseenlaskija saattaa vaatia ylimääräisen turvatarkistuksen esimerkiksi pankkitunnuksilla.

Lasku ja osamaksu
Saat tilauksesi kotiin ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen useaan pienempään osamaksuun. Erääntymispäivä ja mahdolliset lisämaksut saattavat vaihdella, ja ne ilmoitetaan kassalla. Erääntymispäivä lasketaan siitä päivästä, kun tavarat lähetetään varastostamme.

Jos haluat käyttää laskua tai osamaksua, sinun on syötettävä toimitusosoitteeksi väestörekisteristä löytyvä kotiosoitteesi ja oltava vähintään 18-vuotias. Luottokelpoisuutesi arvioidaan, mikä saattaa tarkoittaa luottotietojen hankkimista. Se tarkoittaa myös, että et välttämättä saa tehdä ostosta laskulla tai osamaksulla. Mikäli maksu myöhästyy tai jää suorittamatta, sinulta veloitetaan myöhästymismaksu sekä viivästyskorkoa. Voit tarkastella kaikkia maksamattomia laskujasi Walley-pankissa osoitteessa my.walley.fi.

Tilisiirto Trustlyn kautta
Maksat ostoksesi suoralla tilisiirrolla pankkitililtäsi. Rahat veloitetaan tililtäsi heti tilauksen tehtyäsi.

MobilePay
Jos sinulla on MobilePay, voit suorittaa maksun suoraan siihen liittämältäsi kortilta. Maksa MobilePayllä valitsemalla maksutapa kassalla ja hyväksymällä maksu sitten MobilePay-sovelluksessa. Mahdollisen palautuksen tapauksessa rahat palautetaan MobilePayn kautta.

Lahjakortti
Jos sinulla on lahjakortti, voit käyttää sitä syöttämällä kortin numeron ja PIN-koodin kassan ensimmäisessä vaiheessa eli tilauksen yhteenvedossa. Jos lahjakortin arvo on vähemmän kuin tilauksen kokonaissumma, sinun on maksettava erotus muulla maksutavalla. Jos lahjakortin arvo on suurempi kuin tilauksen kokonaissumma, erotus jää lahjakortille.