Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
30 päivän avoin osto
Valintaruutu
Nopea toimitus

Asiakaspalvelu

9.–13. maaliskuuta päivitämme liikejärjestelmämme. Päivitys saattaa johtaa pidempiin käsittelyaikoihin varastossamme ja asiakaspalvelussamme. Kiitos kärsivällisyydestäsi, teemme parhaamme jotta tämä vaikuttaa sinuun asiakkaana mahdollisimman vähän. Tältä sivulta voit löytää vastaukset yleisimpiin nettisivustoamme koskeviin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua mielellämme.
Star
Yleisiä kysymyksiä
Order
Toimitukset
Returns
Vaihdot- ja palautukset
Tag
Tuotteet & Hinnat
Complaint
Reklamaatiot
Invoice
Maksaminen & Laskut
Invoice
Lahjakortit & Alennuskoodit
Company Order
Yritystilaukset
Envelope
Ota yhteyttä

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjotaksemme nopean käsittelyn asiakaspalvelussamme saatamme vastata englanniksi tai ruotsiksi.

Aukioloajat arkisin

klo 10:00-17:00

Puhelinnumero: +358 9 42725022

Reklamaatiot

Onko reklamaatiolle joitain erityisiä ehtoja?
Näytä kysymys

Sovellamme Kuluttajansuojalain tarjoamaa reklamaatio-oikeutta jonka mukaan sinulla on kolmen vuoden reklamaatio-oikeus sen jälkeen kun olet vastaanottanut tuotteen. Tämä olettaen, että tuotetta on käsitelty käyttöohjeen ja normaalin huolellisuuden mukaan. Reklamaatiotapauksissa suosittelemme, että täytät yhteydenottolomakkeen Returnadon kautta, jotta voimme käsitella reklamaatiosi mahdollisimman nopeasti.

Kuinka kauan voin reklamoida tuotteen?
Näytä kysymys

Reklamaatiossa virhe tulee ilmoittaa heti tai niin pian kuin virhe on löydetty. On kohtuullista, että virheilmoitus tehdään kahden kuukauden kuluessa siitä, kun virhe on havaittu.

Miten reklamoin tuotteen?
Näytä kysymys

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai jos se on mennyt rikki kuljetuksessa niin toivomme, että laitat meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Kun olemme vastaanottaneet reklamoidun tuotteen, tutkitaan sen vika uudelleen ja tämän jälkeen sinulle lähetetään uusi tuote.

Paketti on vahingoittunut kuljetuksessa – mitä teen?
Näytä kysymys

Mikäli paketti ja/tai sen sisältö on vahingoittunut, kun saat paketin niin ilmoita vahinko välittömästi kuljetusyhtiölle. Jos tuote on vahingoittunut niin ota yhteyttä meihin ja autamme sinua mielellämme.

Maksaako tuotteen reklamointi?
Näytä kysymys

Hyväksytyssä reklamaatiossa me maksamme kaikki palautukseen liittyvät kulut sisältäen koko rahdin.

Kuinka kauan takuu on voimassa?
Näytä kysymys

Eri tuotteiden jälleenmyyjänä seuraamme tavarantoimittajan suosituksia. Jotkin valmistajat tarjoavat laajempia takuita ja niissä tapauksissa, löytyvät ajankohtaiset takuutiedot tuotekuvauksesta. Sinulla on kuluttasuojalain mukaisesti kolmen vuoden reklamaatio-oikeus jos tuotteessa jonka olet ostanut ei ole ylimääräistä takuuta. Katso ostoehtojemme kohta 6.

Saitko vastauksen kysymykseesi?

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota