Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Lisätietoja
Kampanjat
Tuotemerkit
Uutuudet
Lahjakortit
Outlet
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Tältä sivulta voit löytää vastaukset yleisimpiin nettisivustoamme koskeviin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua mielellämme.

Star
Yleisiä kysymyksiä
Order
Toimitukset
Returns
Vaihdot- ja palautukset
Tag
Tuotteet & Hinnat
Complaint
Reklamaatiot
Invoice
Maksaminen & Laskut
Invoice
Lahjakortit & Alennuskoodit
Company Order
Yritystilaukset
Envelope
Ota yhteyttä

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjotaksemme nopean käsittelyn asiakaspalvelussamme saatamme vastata englanniksi tai ruotsiksi.

Aukioloajat arkisin

klo 10:00-17:00

Puhelinnumero: +358 9 42725022

Poikkeavat aukioloajat:

Maksaminen & Laskut

Mitä maksuvaihtoehtoja tarjoatte?
Näytä kysymys

Tarjoamme Klarna Checkoutin kautta seuraavat maksutavat: Lasku, Osamaksu, Verkkomaksu ja Pankkikortti. Tarkemmat tiedot jokaisesta maksuvaihtoehdoista löydät ostoehtojemme kohdasta 3.2.

Miten Klarna Checkout toimii?
Näytä kysymys

Maksamiseen käytämme Klarna Checkout ("Klarna") maksuvaihtoehtoa. Klarna tarjoaa sinulle monta eri maksuvaihtoehtoa tilaukseesi. Klarna esittelee vaihtoehdot sinulle heti kun olet tunnistautunut kassalla. Tiedot, jotka sinun tarvitsee antaa tunnistautumiseen kassalla voivat vaihdella eri ostotilanteiden ja asiakkaiden välillä. Klarna ei tarkista asiakkaan luottotietoja automaattisesti, vaan vain joidenkin maksuvaihtoehtojen kohdalla. Luottotietotarkistukset jotka tehdään Klarnan toimesta eivät vaikuta luottokelpoisuutesi ja muut toimitsijat kuten pankit eivät näe niitä. Kun sinut on tunnistettu kassalla Klarna näyttää mitkä maksuvaihtoehdot ovat saatavilla juuri sinulle. Klarnan kautta maksettaessa on automaattiseksi maksuvaihtoehdoksi asetettu lasku, mutta voit vapaasti muuttaa tämän muihin vaihtoehtoihin kuten esimerkiksi kortti- tai suoramaksuun verkkopankin kautta.

Miten lasku toimitetaan minulle?
Näytä kysymys

Laskusi aktivoidaan ja lähetetään sinulle sähköpostitse siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit tilauksen yhteydessä. Lasku lähetetään samanaikaisesti kun tilauksesi lähetetään keskusvarastoltamme. Jos tilauksesi on lähetetty osatoimituksena, saat osalaskun sähköpostitse Klarnalta.

Saitko vastauksen kysymykseesi?

Uutiskirje
Vastaanota ajankohtaiset uutiset ja parhaimmat tarjoukset aina ensimmäisenä!
Valintaruutu

RoyalDesign

Pohjoismaiden laajin, ja monipuolisin valikoima tunnettuja design-tuotteita, joilla voit sisustaa kotisi trendikkäästi. Haluamme tarjota parhaat design-tuotteet juuri oikeaan hintaan!

* Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin (ei huonekalut)

Choose another country

  • Arkisin klo 10:00-17:00

Tuotemerkit

Näytä kaikki (381)

Seuraa meitä

© 2020 RoyalDesign.fi
Osta ja maksa turvallisesti