Asiakaspalvelu

Tältä sivulta voit löytää vastaukset yleisimpiin nettisivustoamme koskeviin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua mielellämme.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse:

Arkisin klo 10:00-18:00

Poikkeavat aukioloajat:
Juhannusaatto 21.06. – Suljettu

+358 9 42725022

Tuotteet

Onko kaikkia sivujenne tuotteita aina varastossa?
Näytä kysymys

Suurin osa tuotteistamme on heti lähetettävissä varastoltamme. Jos tuote on kuitenkin tilapäisesti loppunut, saamme sitä varastoomme muutaman päivän kuluessa. Toimitamme puuttuvan tuotteen heti kun saamme sitä lisää varastoomme.

Ovatko kaikki tuotteenne alkuperäisiä ja ykkösluokan tuotteita?
Näytä kysymys

Kaikki tuotteemme ovat alkuperäisiä ykkösluokan tuotteita jotka lähetetään alkuperäispakkauksessaan.

Voinko tehdä erikoistilauksen tuotteesta?
Näytä kysymys

Mikäli haluat tehdä erikoistilauksen tuotteesta, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme mielellämme erikoistilauksen tekemisessä.

Myyttekö myös uniikkeja tuotteita?
Näytä kysymys

Valikoimastamme löytyy uniikkeja tuotteita, kuten mm. Bertil Vallien, Kjell Engmanin, Ulrica Hydman-Vallien, Mats Jonassonin ja Göran Wärffin suunnittelemia tuotteita. Ota ystävällisesti asiakaspalveluumme yhteyttä ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme sinua löytämään etsimäsi tuotteen.

Onko tuotteisiin mahdollista saada koristepuhallus tai kaiverrus?
Näytä kysymys

Voimme tarjota koristepuhalluksen, tai kaiverruksen suurempien määrien ja tilausten yhteydessä tai jos tilaus ylittää yli 350.00€

Koristepuhalluksesta, tekstipuhalluksesta, kaiverruksista ja monogrammeista on mahdollista pyytää tarjous ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot