Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
30 päivän avoin osto
Valintaruutu
Nopea toimitus

Asiakaspalvelu

Tältä sivulta voit löytää vastaukset yleisimpiin nettisivustoamme koskeviin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua mielellämme.
Star
Yleisiä kysymyksiä
Order
Toimitukset
Returns
Vaihdot- ja palautukset
Tag
Tuotteet & Hinnat
Complaint
Reklamaatiot
Invoice
Maksaminen & Laskut
Invoice
Lahjakortit & Alennuskoodit
Company Order
Yritystilaukset
Envelope
Ota yhteyttä

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjotaksemme nopean käsittelyn asiakaspalvelussamme saatamme vastata englanniksi tai ruotsiksi.

Aukioloajat arkisin

klo 10:00-17:00

Puhelinnumero: +358 9 42725022

Lahjakortit & Alennuskoodit

Kuinka ostan lahjakortin?
Näytä kysymys

Voit ostaa lahjakortin tältä sivulta. Lahjakortit toimitetaan sähköpostitse. Voit valita lahjakortin arvon 20-500 euron väliltä ja kortti toimii vain osoitteessa RoyalDesign.fi. Korttimaksu käy ainoastaan lahjakorttien ostoon.

Minulla on lahjakortti - kuinka se toimii?
Näytä kysymys

Jos sinulla on lahjakortti, jonka haluat käyttää niin voit syöttää lahjakortin koodin kassalla lahjakortti -kenttään. Lahjakortin summa vähentyy tilauksesi kokonaissummasta, kun olet aktivoinut lahjakorttisi. Jos lahjakortin arvo on enemmän kuin tilauksesi kokonaissumma niin ylimääräinen summa jää lahjakortillesi. Huomioi, että kortin numero on kirjoitettava ilman välilyöntiä.

Vaihdoimme lahjakorttiemme toimittajaa joulukuussa 2018. Tämä vaikuttaa sitä ennen ostettuihin lahjakortteihin. Joitakin ennen 18.12.2018 ostettuja lahjakortteja ei voi käyttää verkkosivustolla. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, niin autamme sinua uudella koodilla, johon on ladattu vanhan lahjakorttisi arvo.

Kuinka kauan lahjakortti on voimassa?
Näytä kysymys

Kaikki lahjakortit jotka ovat ostettu kotisivuiltamme ovat voimassa 2 vuotta. Päivämäärä lukee myös lahjakortissa.

Voinko yhdistää alennuskoodin ja lahjakortin?
Näytä kysymys

Voit tottakai yhdistää alennuskoodin ja lahjakortin käytön, mutta valitettavasti et voi yhdistää alennuskoodia toiseen alennuskoodiin. Voit myös hyvin käyttää useamman lahjakortin kerralla, mikäli sinulla on useita lahjakortteja. Huomioi, etteivät alennuskoodit koske lahjakorttien ostoa ja kampanjatuotteita.

Toimiiko alennuskoodi alennettuihin hintoihin?
Näytä kysymys

Tarjoamme joskus kampanjoita alennuskoodien muodossa. Alennuskoodeja ei voi yhdistää ja ne eivät koske lahjakorttien ostoa ja tuotteita, jotka ovat alennettuja kampanjan aikana mikäli tästä ei ilmoiteta erikseen. Jos käytät alennuskoodia jota ei ole osoitettu sinulle, pidätämme oikeuden kieltää alennuskoodin käytön sekä otamme sinuun yhteyttä tilauksen peruutusta tai alennuksen määrän veloitusta koskien.

Saitko vastauksen kysymykseesi?

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota