Jos aiot pilkkoa suuria luuta ja rustoa sisältäviä lihapaloja, tämä veitsi on paras valinta työhön! Lihasilppuri on ainoa veitsi, jota suositellaan käytettäväksi tällaiseen työhön, mutta se soveltuu myös lihan pilkkomiseen pienempiin patapaloihin. Veitsi on valmistettu Japanissa ja se on valmistettu ruostumattomasta CROMOVA 18 teräksestä, joka on erittäin kovaa ja kestävä materiaali, jonka terävyys on erinomainen ja kestää pitkään. Kahva on myös valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta siinä on hiekalla täytetty ontto, jotta veitsi on täydellisessä tasapainossa. Veistä ei saa pestä astianpesukoneessa. On suositeltavaa pestä käsin lämpimällä vedellä ja tavallisella pesuaineella ja pyyhkiä sitten kuivalla pyyhkeellä.
Terän pituus 16 cm
CROMOVA 18 ruostumatonta terästä