product
variable_124664Constella Kynttelikkö, Iso, Alumiinihttps://royaldesign.fi/constella-kynttelikko-iso-messinki?selectedPartNo=115732https://az666937.vo.msecnd.net/67/89deb5a8-bad7-4065-a18f-f7f4977feb7cInStock150EUR/sisustus/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/kynttilanjalatKlongConstella on Eva Schildt yksi tunnetuimmista tuikkuasetelmista. Elegantti kynttelikkö sopii osaksi tyylikästä sisustusta, ja sen moderni muotoilu takaa että se toimii loistavasti sisustuksesi katseenvangitsijana. Sopii hyvin asetettavaksi esimerkiksi pöydälle, ikkunalle tai hyllylle. Voit säätää kynttelikön muotoa juuri omaan tarpeeseesi sopivaksi. <br /><br />Täydellinen lahjaidea kauniista muotoilusta kiinnostuneelle!<br /><br />Tämä elegantti kynttelikkö on saatavilla useassa eri koossa ja värissä. Voit itse päättää haluatko sijoittaa Constellaan kynttilät vai tuikut. Voit valita omaan sisustukseesi täydellisen!<br /><br />Constellaan on mahdollista ostaa erikseen myös pieni maljakkolajitelma, jolloin voit korvata kynttilät pienillä maljakoilla joihin voit asettaa kukkia.150

Constella Kynttelikkö, Iso, Alumiini

Eva Schildtin suunnittelema elegantti ja tyylikäs kynttelikkö sopii täydellisesti luomaan tunnelmaa sisustukseesi.
Lue lisää
150 €
Valitse väri
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
Pidennetty palautusoikeus 31/1/2020 asti
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Constella on Eva Schildt yksi tunnetuimmista tuikkuasetelmista. Elegantti kynttelikkö sopii osaksi tyylikästä sisustusta, ja sen moderni muotoilu takaa että se toimii loistavasti sisustuksesi katseenvangitsijana. Sopii hyvin asetettavaksi esimerkiksi pöydälle, ikkunalle tai hyllylle. Voit säätää kynttelikön muotoa juuri omaan tarpeeseesi sopivaksi. 

Täydellinen lahjaidea kauniista muotoilusta kiinnostuneelle!

Tämä elegantti kynttelikkö on saatavilla useassa eri koossa ja värissä. Voit itse päättää haluatko sijoittaa Constellaan kynttilät vai tuikut. Voit valita omaan sisustukseesi täydellisen!

Constellaan on mahdollista ostaa erikseen myös pieni maljakkolajitelma, jolloin voit korvata kynttilät pienillä maljakoilla joihin voit asettaa kukkia.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  115732
 • Toimittajan tuotenumero
  30201
 • Tuotemerkki
 • Sarja
 • Kappalemäärä pakkauksessa
  1
 • Materiaali
  Alumiini
 • Mitat
  10 candles. 124 cm extended length, 38 cm in diameter shaped as a circle.
 • Väri
  Alumiini
 • Halkaisija
  380 mm
 • Pituus
  1240 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot