product
variable_118209Bubbles Keittolautanen 25cm, Hiekkahttps://royaldesign.fi/bubbles-keittolautanen-25cm?selectedPartNo=199601https://az666937.vo.msecnd.net/67/6a2ece8e-2a15-451e-b2c2-84576ea76909InStock28EUR/tarjoilu-kattaus/tarjoilu-kattaus/lautaset/tarjoilu-kattaus/lautaset/syvat-lautasetMateus<p>Bubbles sarjan keraaminen keittolautanen ihastuttaa Mateuksen Bubbles sarjalle ominaisilla yksityiskohdilla ja upeilla väreillään. Bubbles vati sopii täydellisesti esimerkiksi keiton tai pastan tarjoiluun. Suositun Mateuksen Bubbles sarjan kaikki astiat ovat käsintehtyjä ja -maalattuja, ja valmistettu Portugalissa. Mateuksen Bubbles sarjan astiat ovat saaneet inspiraationsa muotimaailmasta. Bubbles sarjan astiat sopivat täydellisesti yhdistettäväksi toisiinsa.<br /><br />Jokainen Bubbles sarjan astia on käsintehty joten huomaathan että eri astioiden välillä voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia. - Tämä myös tarkoittaa että jokainen astia on uniikki. </p>28

Design-ale - Jopa 70% alennus!

Bubbles Keittolautanen 25cm, Hiekka

Bubbles sarjan keittolautanen ihastuttaa Mateuksen Bubbles sarjalle ominaisilla yksityiskohdilla ja upeilla väreillään.
Lue lisää
28 €
Valitse väri
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Bubbles sarjan keraaminen keittolautanen ihastuttaa Mateuksen Bubbles sarjalle ominaisilla yksityiskohdilla ja upeilla väreillään. Bubbles vati sopii täydellisesti esimerkiksi keiton tai pastan tarjoiluun. Suositun Mateuksen Bubbles sarjan kaikki astiat ovat käsintehtyjä ja -maalattuja, ja valmistettu Portugalissa. Mateuksen Bubbles sarjan astiat ovat saaneet inspiraationsa muotimaailmasta. Bubbles sarjan astiat sopivat täydellisesti yhdistettäväksi toisiinsa.

Jokainen Bubbles sarjan astia on käsintehty joten huomaathan että eri astioiden välillä voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia. - Tämä myös tarkoittaa että jokainen astia on uniikki. 

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  199601
 • Toimittajan tuotenumero
  EBSA5FB
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Ruokailutila
 • Materiaali
  Keramiikka
 • Väri
  Sand
 • Halkaisija
  250 mm

Katso kesä-alen myydyimmät tuotteet!

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot