Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu ja kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkokalusteet
Tuotemerkit
Uutuudet
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Inspiraatiota
Outlet
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa

Rituals

Rituals on luonut laajan valikoiman ylellisiä mutta edullisia tuotteita niin keholle kuin kotiin. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa viisaista itämaisista perinteistä. Nauti ainutlaatuisista ja henkilökohtaisista tuoksuista - maailman johtavien hajuvesivalmistajien luomina.
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Merkityksellisiä hetkiä Ritualsin kanssa

Ne ovat kaikkialla, milloin vain, jokaisena päivänä, ne vain odottavat löytäjäänsä ja ovat kärsimättömiä jakamaan sisäistä kauneuttaan. Ne ovat niitä hetkiä, jotka vaikuttavat aivan turhilta ja ovat helppo ohittaa. Rituals avaa näille hetkille ja muistuttaa sinua kokemaan ne ilolla. Olipa kyseessä sitten pitkä ihana kylpy tai viihtyisän tunnelman luominen tuoksuilla. Ritualsin avulla voit löytää ilon pienestäkin hetkestä.

Puhdasta, turvallista ja varmaa

Rituals tekee kovasti töitä suojellakseen, säilyttääkseen ja pitääkseen huolta maapallostamme. Rituals tekee jatkuvasti asianmukaisia toimenpiteitä ympäristövaikutusten vähentämiseksi, jotta voimme kaikki nauttia luonnon vahvasta kauneudesta monien tulevien sukupolvien ajan.

- Korkean laadun varmistamiseksi ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi 97% Ritualsin tuotteista valmistetaan EU:ssa.

- Ritualsilla on tiukka käytäntösääntö ja he työskentelevät vain toimitsijoiden kanssa, joilla on sama sitoutuminen puhtaan ja turvallisen ympäristön luomiseen ja jotka ovat allekirjoittaneet käytäntösäännöksen. Käytäntösääntö kieltää muun muassa lapsityövoiman käytön ja syrjinnän sekä takaa palkkatason ja turvalliset työolot.

- Ritualsin tuotteita tai tuoteaineita ei koskaan testata eläimillä (näin on ollut vuoden 2000 alusta alkaen). Sen sijaan he luottavat innokkaiden vapaaehtoisten ja ystävien apuun.
- Rituals ei käytä aineita kuten parabeenejä, ftalaatteja, MIT:iä, natriumlausylfaattia ja mikromuoveja heidän tuotteissaan.

Löydä lempituoksusi

Hienolla tuoksulla on voima muuttaa mielialaa, herättää unohtuneet muistot henkiin ja syleillä sinua rauhallisuuden ja hyvinvoinnin tunteella. Uuden tuoksun luominen on taidetta. Sekoitamme huolella valitut ainesosat luodaksemme koostumuksen, jossa jokainen yksittäinen nuotti ja sen luonne yhdessä muodostavat ainutlaatuisen tuoksun - jonka ovat luoneet maailman johtavat hajuvedenvalmistajat.

Täydellisiä lahjoja

Halusitpa ostaa lahjan itsellesi tai jollekkin muulle, niin lahjan valinta on helppoa Ritualsin ihanien tuotteiden ansiosta - löydät tuotteita niin keholle kuin kotiin. Ritualsin tuotteiden kanssa annat enemmän kuin vain yhden lahjan, annat myös kokemuksen löytää ilon pienestä hetkestä.