Skip to content

Le Creuset

Le Creuset on vuodesta 1925 lähtien valmistanut ikonisia valurautaisia keittiötuotteita, jotka tunnetaan laadustaan, kestävyydestään ja elävästä värivalikoimastaan. Juuret ranskalaisessa käsityöperinteessä yhdistävät merkkiä ajaton muotoilu ja toiminnallisuus, jotka inspiroivat ruoanlaiton iloon joka päivä. Le Creuset symboloi intohimoa hyvään ruokaan ja värikästä elämää.
Kaikki brändit
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Le Creuset – Ranskalainen ikoni vuodesta 1925

Lähes vuosisadan ajan Le Creuset on hiouttanut taidon luoda keittiötuotteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden, käsityön ja kauneuden. Tarina alkoi vuonna 1925 Pohjois-Ranskassa, Fresnoy-le-Grandin pikkukylässä, jossa kaksi visionääristä käsityöläistä yhdisti emalointiin ja valuraudantekoon liittyvän asiantuntemuksensa – ja loi ensimmäisen padan, joka mullisti kotikeittiöt.

Käsityön ja laadun perintö

Jokainen Le Creuset’n tuote valmistetaan ainutlaatuisella tarkkuudella, jossa valurauta muotoillaan yksittäisiin hiekkamuotteihin ennen huolellista käsintarkastusta. Tunnusomainen emalointi ei ainoastaan anna loistavaa kiiltoa, vaan myös poikkeuksellista kestävyyttä, joka kestää aikaa ja lämpötiloja. Tämä käsityö kantaa sukupolvien osaamista ja intohimoa.

Väri, muoto ja inspiraatio

Le Creuset on yhtä paljon tyyli- kuin toiminnallisuusilmaisu. Ikoninen Volcanic-väri loi pohjan paletille, joka on kasvanut syvistä maan sävyistä kirkkaisiin pastelleihin – suunniteltu inspiroimaan luovuutta sekä ruoanlaitossa että kattauksessa.

Elämäksi – ja elämän kaikkiin aterioihin

Ajattoman muotoilunsa ja vertaansa vailla olevan laatunsa ansiosta Le Creuset on luonnollinen valinta niille, jotka arvostavat arjen kauneutta. Tuotteet on suunniteltu kestämään elämän ajan ja ne tulevat osaksi tarinaa jokaisessa keittiössä – arjen aterioista juhlatilaisuuksiin.