Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän avoin osto
Nopea toimitus

Carl Victor

Carl Victor kunnioittaa perinteitä ja intohimoa ruoanlaittoa kohtaan. Valurautatuotteillaan he tarjoavat aidon tulkinnan ruotsalaisista keittiöperinteistä sekä matkan ajassa taaksepäin. Kestävyyteen ja laatuun keskittyvä Carl Victor on luotettava toveri keittiössä, jossa joka tuotteesta tulee osa ruoanlaittounelmiasi ja auttaa sinua luomaan ikimuistoisia makuelämyksiä.
Varastossa
0 tuotetta

Carl Victor edustaa perinteitä, arkea ja Skandinavian historiaa. He luovat erilaisia valurautapannuja ja -patoja, ja heidän toiveensa on päästä osaksi asiakkaidensa ruoanlaittounelmia. Valuraudalla on kyky ikääntyä kauniisti käyttäjänsä ja ruoanlaiton muovaamana. Merkin tuotteet kestävät sukupolvelta toiselle ja niiden persoonallisuus vain vahvistuu käytön myötä. Luonnonmateriaali valurauta vahvistaa ruoan makua ja antaa sille ainutlaatuista luonnetta.

Carl Victorin tuotteet ovat kaukana pelkistä keittiövälineistä: nämä pannut ja padat ovat aito ruotsalaisten perinteiden ja historian ruumiillistuma. Joka esine on kuin elävä kertomus, joka tarinoi syvästä juurtumisestamme menneisyyteen ja kunnioituksestamme edeltäjiämme kohtaan. Heidän tuotteitaan käyttämällä pääset osaksi aitoa ruotsalaisen kulttuurin ja perinteiden tulkintaa, jossa joka ateriasta tulee kunnianosoitus tätä perintöä kohtaan sekä tilaisuus viedä sitä eteenpäin tuleville sukupolville. Carl Victor -tuotteilla ruoanlaitosta tulee ainutlaatuinen aikamatka, jossa maut, tuoksut ja perinteet yhdistyvät ja koskettavat niin sydäntä kuin vatsaakin.

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota