Sataken suolakivi jalustalla. Suolakivi on ruoanlaitossa uusin trendi ja sitä käytetään keittolevynä liedellä, uunissa tai grillissä. Tämä vaaleanpunainen suolakivi on peräisin Himalajan sydämestä, ja se on valmistettu suolasta, joka on alttiina äärimmäiselle paineelle. Suolakivellä kypsennetty ruoka saa tasapainoisen suolan, joka korostaa ainesosien luonnollisia makuja. Lisäksi käytät vähemmän suolaa kuin jos olisit kypsentänyt tavallisessa kattilassa. Sitä voidaan käyttää myös jäähdytettynä sushin, vihannesten, hedelmien ja jälkiruokien tarjoiluun. Ominaisuudet
Valmistettu 100 % luonnollisesta kristallisuolasta ilman lisäaineita
Himalajan suola on pohjimmiltaan eräänlainen puolisuolaa, jota ei ole koskaan saastunut tai käsitelty
Antaa suolakivellä kypsennetylle ruoalle täydellisen suolaisen vaikutelman
Käytä ruoanlaittoon tai tarjoiluun, kuumana tai kylmänä