Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
30 päivän avoin osto
Valintaruutu
Nopea toimitus
Uutuudet

Muumit x Punainen risti

Uusi Muumikokoelma on saapunut! Moomin by Arabia tekee yhteistyötä Punaisen ristin kanssa: aloitteen tarkoitus on korostaa myötäihmisyyden ja kiltteyden tärkeyttä. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1 € Punaisen ristin kansalliseen myötäihmisyystyöhön.

Mooments of Kindness

Moomin by Arabia tekee yhteistyötä Punaisen ristin kanssa: aloitteen tarkoitus on korostaa myötäihmisyyden ja kiltteyden tärkeyttä. Tuloksena on Tove Janssonin Punaiselle ristille tekemiin kuvituksiin perustuva kokoelma. Osana lanseerausta ihmisiä koko maailmassa kehotetaan tekemään pieniä ystävällisiä ja arvostavia eleitä.

Rajoitettu erä

Moomin by Arabia x Punainen risti -kokoelma lanseerataan maailmanlaajuisesti 9. elokuuta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Japanissa. Tuotteita myydään rajoitettu erä ja ne ovat saatavilla vuodenvaihteeseen tai niin kauan kuin varastoa riittää.

Ennakkotilaa omat tuotteesi jo tänään! Toimitamme tuotteet heti, kun ne ovat saapuneet varastoomme.

Ystävällisempi maailma

Kokoelmaan kuuluu muki, lautanen, kulho ja tarjoiluastia Tove Janssonin kuvituksilla. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1 € Punaisen ristin kansalliseen myötäihmisyystyöhön. Viestinä on, että me voimme kaikki, niin pienet kuin suuret, edistää inhimillisempää maailmaa teoillamme.

Join the movement

Pieniä ystävällisiä eleitä, joilla voi olla suuri vaikutus. Voit esimerkiksi auttaa kantamaan raskasta kassia, kirjoittaa muutaman kiltin sanan ihmisille joka tarvitsee niitä, lähettää postikortin tai antaa rakkaalle henkilölle kukan.

Lisää innoitusta

Lamino – ruotsalaismuotoilun klassikko
Iittala - Käsityö menestyksen takana
Kannettavat valaisimet – ulkotilan suosikit
Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Korut & Asusteet Ulkotilat undefined Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota