Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä

Toimintamme kasvaa ja muutamme uuteen huippumoderniin robottivarastoon

Toimintamme kasvaa ja muutamme uuteen huippumoderniin robottivarastoon

Muutamme loka-marraskuun aikana vanhasta Orreforsin varastosta uuteen huippumoderniin robottivarastoon. Uusien tilojen ja automatisoidun robottivaraston ansiosta pystymme kasvamaan samalla, kun voimme tarjota nopeammat toimitukset sekä vähentää virheiden riskiä – luomme yksinkertaisesti paremman ostokokemuksen sinulle asiakkaana!

Loka- ja marraskuu - muuttokuukausi

Suuri muuttokuorma viedään Orreforsin varastolta Nybron uuteen varastoon loka-marraskuun aikana ja tämä saattaa tarkoittaa pidempiä toimitusaikoja sekä jaettuja lähetyksiä joillekkin tilauksille. Toivomme kärsivällisyyttä tämän lyhyen jakson aikana kunnes saamme kaikki rutiinit paikalleen, jotta voimme niin pian kuin vain mahdollista tarjota sekä paremmat että nopeammat toimitukset.

Uudet tilat, edelleen Lasivaltakunnassa

Vaikka muutamme pois Orreforsin vanhalta lasitehtaalta niin toimintamme jää silti lasivaltakuntaan, sillä uusi varastomme sijaitsee Nybrossa hieman Kalmarin ulkopuolella. Vuonna 1999, kun RoyalDesign perustettiin, myytiin Smålannin lasitehtaan taidelaseja lähinnä asiakkaille Amerikkaan, mutta vuosien aikana toiminta ja valikoima on laajentunut eri markkinoille. Näin ollen lasitehdas on luonnollinen osa meidän historiaa ja olemme erittäin iloisia siitä, että uusi varastomme jää samalle alueelle mistä kaikki alkoi.

AutoStore varasto

AutoStore on varastoratkaisu, joka mahdollistaa niin säilytystilan kuin tavarankeruun tehostamisen. Varasto rakennetaan rubiikinkuution rakenteen mukaan, jonka ansiosta saamme parhammain mahdollisen säilytyskapasiteetin ja varaston muoto voidaan rakentaa varastotilojen leveyden ja korkeuden mukaan.

Kaikki tuotteet jotka mahtuvat AutoStoreen kerätään robottien avulla, jotka liikkuvat ylös, alas ja sivuille pinottujen säilytyslaatikoiden välillä. Robotit keräävät koko ajan tietoa mitä tuotteita tilataan eniten ja mitä tuotteita tilataan vähiten. Tämä mahdollistaa varastopaikkojen dynaamisen optimoinnin; mitä suositumpi tuote on, sitä helpompi robottien on kerätä sitä. Uuden AutoStore varastoratkaisun ansiosta säästämme niin varastotilaa kuin aikaa, mikä loppujen lopuksi mahdollistaa pakettien nopeammat toimitukset.

Arvosanamme on null / 5 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot

Uutiskirje
Vastaanota ajankohtaiset uutiset ja parhaimmat tarjoukset aina ensimmäisenä!
Valintaruutu

RoyalDesign

Pohjoismaiden laajin, ja monipuolisin valikoima tunnettuja design-tuotteita, joilla voit sisustaa kotisi trendikkäästi. Haluamme tarjota parhaat design-tuotteet juuri oikeaan hintaan!

* Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin (ei huonekalut)

Choose another country

  • Arkisin klo 10:00-17:00
  • Suljettu perjantaina 24.6 - Juhannusaatto

Tuotemerkit

Näytä kaikki (423)

Seuraa meitä

© 2022 RoyalDesign.fi
Osta ja maksa turvallisesti