Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Joulupuoti
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän avoin osto
Nopea toimitus
Trendit

Vuoden 2023 kolme suurinta sisustustrendiä

Vuonna 2023 sisustusmaailman suuntaukset tulevat eroamaan aiempina vuosina nähdystä. Uusi sisustus on nykyaikainen sekoitus kestäviä materiaaleja, futuristisia muotoja ja uskaliaita väriyhdistelmiä. Vuonna 2023 näemme omaperäisiä koteja täynnä ainutlaatuista sisustusta! Punaista, ruosteenruskeaa ja taivaansinistä yhdistellään korkkiin, bambuun, puuhun ja muihin luonnonmateriaaleihin. Me opastamme sinut kolmeen vahvimpaan trendiin vuonna 2023.
1. Joukosta erottuvia korostusvärejä

Vuoden 2023 sisustustrendit ovat kepeitä ja hauskoja. Pohjana ovat vaaleat värit, joihin lisätään piristäviä korostusvärejä tuomaan sisustukseen eloisaa ilmettä ja luomaan jännittäviä vastapareja.

Värejä uskalletaan kokeilla lisäkoristeissa ja pienemmissä huonekaluissa. Punainen värisävystö kirkkaanpunaisesta ruosteeseen näkyy useissa tämän vuoden uutuuksista. Myös sinistä näkyy lukuisissa tuoteluokissa.

Tutustu tanskalaismerkkiin HAY, he pitävät väripaletin trendikkään pirtsakkana. Ruotsalainen ByON tarjoaa innovatiivista ja iloista sisustusta, ihana lisäys kodin joka huoneeseen. Ja kukapa ei haluaisi taivaansinistä sohvapöytää, napsauta tätä merkiltä Broste Copenhagen.

Arc merkiltä HAY on saatavilla maljakkona, kynttelikkönä ja valaisimena.
Muutama upeista ByON-uutuuksista vuonna 2023
Punaista seinille. HAY-kirjahyllyt ilahduttavat.
Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Joulupuoti Inspiraatiota