Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Joulu
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
30 päivän avoin osto
Valintaruutu
Nopea toimitus
Trendit

Vihdoin kevät!

Kevättä ja auringon lämmittäviä säteitä on harvoin ollut yhtä ikävä kuin nyt. Lintujen viserrys ja paljas asvaltti saavat meidät pohjoismaalaiset loistamaan onnesta. Aika tuomien ja syreenien välillä, jolloin siirrymme hiljalleen ulos. Inspiroidu kevään trendeistä ja kaikista uutuuksistamme osoitteessa RoyalDesign
Istuta enemmän

Nyt on korkea aika alkaa istuttaa kasveja. Jos haluat poimia oman sadon tomaatteja kesällä, on hyvä hoitaa esijärjestelyt sisätiloissa jo nyt. Etsi aurinkoinen paikka ja täytä ikkunalautasi kauneilla pikku istutusruukuilla. Sitten kun säät sallivat, siirrät itäneet versosi upeisiin uusiin ulkoruukkuihin ja annat niiden kukoistaa koko kesän. Niksi toimii niin pienillä parvekkeilla kuin suurilla terasseillakin.

Kiipeilevätkö ruukkukasviesi juuret ruukkujen reunojen yli? Siirto suurempaan ruukkuun saattaa olla paikallaan. Kevät on ihanteellista aikaa siistiä pois väsyneet lehdet ja oksia vesoneet kasvit. Istuta kasvi uudelleen isompaan ruukkuun ja täytä se uudella mullalla ja ravinteilla, niin ehostat takuulla kasvejasi!  

Siirry ulos

Aika viettää taas enemmän aikaa ulkona. Kevään ensipäivästä kannattaa nauttia auringossa istuen. Istahda tuulensuojaan ja kelli kevään tuomassa iloisessa valossa. Meiltä löydät kaikkea kätevistä pinnatuoleista upeisiin seinävaatteisiin.

Keväällä lämpöä saa vain auringosta, joten säteitä joutuu ehkä jahtaamaan; siksi on hyvä idea käyttää kätevää tuolia, jota voi helposti siirrellä. Siihen vain lisäksi pieni sivupöytä kahvialustaksi ja jaloille mukava huopa.

Nauti lounaasi ulkona! Hyvää ja virkistävää.

Kevät = uutuuksia!

Kevät tarkoittaa uutuuksia meille RoyalDesignilla! Joka viikko tuo mukanaan niin paljon upeaa uutta.

Meillä on ylpeys näyttää kevään must-tuotteita merkeiltä Ferm Living, Bloomingville, House Doctor, Bergs potter, Cooee design ja monilta monilta muilta.

Vilkaise sinäkin!

Tämän hetken trendit

Tutustu kevään sisustustrendeihin. Kokosimme osto-oppaan, joka luotsaa sinut tämän hetken kuumimpien trendien läpi.

Onko sisustusviidakossa vaikea suunnistaa? Anna meidän tehdä työ puolestasi – sinun tarvitsee vain shoppailla!

Lisäinnoitusta

Sisustusta pienelle parvekkeelle
Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Korut & Asusteet Ulkotilat undefined Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Joulu Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota