Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
30 päivän avoin osto
Valintaruutu
Nopea toimitus
Trendit

Syksyn sisustustrendit 2021

Tänä syksynä näemme hillittyjä väripaletteja pienin lisäyksin puuta ja luonnonmateriaaleja, mutta myös piristävien väriläikkien kera. Hilpeissä sisustusyksityiskohdissa näkyy liilaa, punaista ja minttua. Kotitoimistot valtaavat yhä enemmän alaa, vihreä eri sävyineen on hallitsevassa asemassa ja maalaisuuden kanssa flirttaillaan enenevissä määrin. Tutustu valikoimaamme eri trendien alla!
Ferm Living
String Pocket
&Tradition

Kuten vuoden ensimmäisessä trendiraportissa kirjoitimme, hallitsevina ovat edelleen hillityt beesit väriskaalat ja tammen ja pähkinäpuun kaltaiset puulaadut. Syksyn edellä puusävyt hieman tummenevat, ja niihin lisätään hieman sameita värejä.

 

Teddy- ja chenillekankaat sekä lampaannahka koristavat muodoiltaan pehmeitä kalusteita. &Tradition-klassikko Little Petra on saanut kaverin nimeltä Wulff, ja New Worksin sohvasarja on syystrendien napakymppi.

Syksyllä on nähtävissä neljä muuta selkeää trendiä. Tutustutaanpa niihin alla.

 

@e_l_l_m_a_q
@mrsjessdaines
@sunnyside_house_padstow

1. Luonnonläheistä mökkiromantiikkaa

Luonnollisen ylistys niin väriskaalojen kuin raaka-aineidenkin osalta. Mökki, josta on ehkä tullut pysyväkin asumus, on saanut suurempaa vaikutusta sisustukseen. Näemme tv-julkimoiden ja vaikuttajien hylkäävän yksi toisensa jälkeen urbaanin oravanpyörän ja muuttavan pois suurkaupungeista. Joustavaa elämää, jossa saamme nyt työskennellä sieltä käsin, missä satumme olemaan. Jossa ei sovi nykyaikaistaa sisustusta, vaan pikemminkin jalostaa aikaisempia elementtejä ja lisätä tyyliin sopivia sisustusyksityiskohtia.

2. Toimistounelmia kotiympäristössä

Nyt on aika luoda kotitoimisto joka kestää, niin mukavuuden kuin maunkin puolesta. Kuluneen vuoden aikana kotitoimistoja on pursunnut joka paikkaan, ja niihin liittyviä designuutuuksia on koko ajan enemmän. Keräsimme tähän omat suosikkimme.

ByOn
ByOn
HAY

3. Leikikkäitä värinpurskahduksia

Kulman takana siintää uusi maailma, täynnä iloa ja toivoa. Muotoilua, joka pursuaa leikikkyyttä ja piristäviä väriyhdistelmiä. Näemme liilaa, keltaista ja neonvärejä pehmentämässä syyssynkkyyttä virkeän tuulenvireen tavoin. Muodoilla iloitellaan, ylös voi olla alas ja alas ylös. Uskalla erottua ja ole rohkea sisustusyksityiskohtiesi kanssa.

4. Luonnonmukainen kestävyysfokus

Useammat ja useammat yhtiöt pitävät ympäristövaikutustaan yhtenä ydinarvoistaan ja pyrkivät tietoisesti tiukentamaan vaatimuksiaan ja työskentelemään kovemmin kestävämpää tulevaisuutta varten. Tämä lisää tietoisuutta myös asiakkaiden parissa, jotka vaativat nyt toimittajilta läpinäkyvyyttä. Syksyllä 2021 useimpien sisustusyritysten sotahuutoja ovat ”lähellä tuotettu”, ”ympäristökompensoitu” ja ”pitkäkestoinen”.

Lue lisää kestävistä toimittajistamme napsauttamalla tästä. Toimittajat, jotka pitävät eri tavoin kestävyyttä keskiössä.

Minkä valonlähteen valitsisin?
Osta tyyliä – kirjahylly
Uutuudet
Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Korut & Asusteet Ulkotilat undefined Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota