Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän avoin osto
Nopea toimitus
Trendit

Trendikatsaus: 2020

Uusi vuosi, uudet trendit. Mitkä sisustustrendit ovat suuria vuoden 2020 aikana? Tässä artikkelissa listaamme värejä, materiaaleja ja sisustustuotteita, jotka tekevät kotisi valmiiksi tulevaan sisustusvuoteen.

Artikkeli julkaistiin 2020-01-21

Kestävä kehitys ja yhteisöllisyys

Vuosi 2020 on ehdottomasti se vuosi, jolloin kaikki ovat tietoisia kulutuksesta ja teemme yhdessä töitä kestävän ympäristön sekä terveellisen elämän eteen. Tämä ajattelutapa näkyy myös vuoden sisustustrendeissä. Kulutus on vähemmän tärkeää, ja sen sijaan keskitymme yhdessä aitoihin kokemuksiin.

Huonekaluja valmistetaan entistä enemmän kierrätetystä materiaalista, jäännösmateriaaleista tai luonnosta saaduista materiaaleista. Muodot ovat pyöreitä, pehmeitä ja orgaanisia ja kutsuvat rentoutumaan ja kokoontumaan yhteen. Huonekalut ovat tehty siten, että kokoontuisimme yhteen viettämään aikaa toistemme kanssa, olipa kyse sitten avokonttorista tai kotisohvasta television äärellä.

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota