Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Trendit

Näin sisustat vuoden 2022 suurilla väritrendeillä

Myönteisiä värejä 2022! Astumme uuteen sisustusvuoteen, ja olemme valmiita toivottamaan tervetulleeksi vuoden 2022 väritrendit: luonnonläheisiä lämpimiä pohjasävyjä ja piristäviä pastelleja. Trenditarkastelumme tuloksena tiedämme, mitä värejä tulemme pian näkemään lisää ja kuinka niillä sisustetaan koteja.
Piristävä liila

Pantone-merkin vuoden väri 2022 on nimeltään Very Peri. Se on Pantonen oma väri, joka on mielestämme liila unelma! Very Peri on laventelinsininen väri violetinpunaisin pohjasävyin, ja sitä kuvaillaan piristäväksi, uudentavaksi ja luovuuteen sekä mielikuvitukselliseen ilmaisuun kannustavaksi. Tätä väriä emme näe pelkästään kotien seiniä koristamassa, vaan myös eri liiloina sävyinä sisustusyksityiskohdissa ja tekstiileissä monilta merkeiltä, mm. Hay, Montana, Mateus ja Himla. Liila käy hyvin yhteen keltaisen ja beigen sävyjen kanssa.

Suositut tuotteet

Rauhoittava sininen

Pastellisoihtua kantaa myös Nordsjö, jolta saamme tänä vuonna sinisen Bright Skies™ -värin, jonka kevyen ilmava sävy tuo kotiin, erityisesti makuuhuoneeseen, sopivaa rentoa tunnetta. Pehmeät vaaleat sinisen sävyt luovat tilaan viileyttä ja rauhaa ja antavat samalla väriä, joka ei kuitenkaan ole liian hallitseva. Anna vaaleansinisen koristaa valonlähdettä tai pientä sisustusyksityiskohtaa, joka sopii hyvin maanläheisiin väreihin. Sinistä näkyy sähköisemmällä ilmeellä myös kontrastivaihtoehtona, jos nostaa sisustuksen energiatasoja.

Suositut tuotteet

Vehreä vihreä

Vihreä näyttää vuonna 2022 vallitsevan niin muoti- kuin sisustusmaailmaakin, eli se on huomattava trendiväri. Vihreää näkyykin useiden väritoimittajiemme valikomissamme, mm. Jotun ja Alcro mintunvihreine pastelleineen, ja sitä näkyy myös sisustuksessa. Toivottavasti koteihimme muuttaa vuonna 2022 monia kauniita vihreän sävyjä, aina pehmeästä ja raikkaasta salvianvihreästä kirkkaanvihreisiin kontrasteihin.

Suositut tuotteet

"Jos haluat lisätä korostusväriä pienellä mittakaavalla, aloita lisäämällä väriä ja siten tasapainoa kolmeen kohtaan kodissasi, esim. valonlähteeseen, tekstiileihin ja sisustusyksityiskohtaan."
Lämpimät neutraalit

Maanläheisissä väreissä ei ole mitään uutta, mutta ne ovat vuonna 2022 edelleen varma valinta kotiin. Alcro on luonut yhteistyössä mm. Säker stil -muotipodcastista vastaavien vaikuttajien Ebba von Sydowin ja Emilia de Poret'n kanssa matan värikartan. Sen hillityn pehmeät värit, sekoitus beigeä, ruskeaa ja vaaleanpunaista, käyvät oivasti kodin uusiksi lämpimiksi neutraaliväreiksi.

Paletin kanssa sopivat luonnonmateriaalit ja harvat tarkkaan valitut yksinkertaisen muotoiset esineet, jotka kannustavat hitaaseen suhtautumiseen ja tasapainoon pyrkiseen. Ajattomalle väritrendille on suurena innoituksena itse luonto, ja yhdistelmä kuvastaa valveutunutta kuluttajaa, joka haluaa sisustaa kestävämmin ja kaukokatseisemmin.

Suositut tuotteet

Lisää innoitusta

Osta tyyliä – kirjahylly
Näin saat kotiisi hotellin tuntua
Minkä valonlähteen valitsisin?

Arvosanamme on null / 5 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot

Uutiskirje
Vastaanota ajankohtaiset uutiset ja parhaimmat tarjoukset aina ensimmäisenä!
Valintaruutu

RoyalDesign

Pohjoismaiden laajin, ja monipuolisin valikoima tunnettuja design-tuotteita, joilla voit sisustaa kotisi trendikkäästi. Haluamme tarjota parhaat design-tuotteet juuri oikeaan hintaan!

* Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin (ei huonekalut)

Choose another country

  • Arkisin klo 10:00-17:00

Tuotemerkit

Näytä kaikki (420)

Seuraa meitä

© 2022 RoyalDesign.fi
Osta ja maksa turvallisesti