Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Joulu
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
Avoin palautusoikeus 31.1.2023 asti
Valintaruutu
Nopea toimitus
Trendit

Näin sisustat vuoden 2022 suurilla väritrendeillä

Myönteisiä värejä 2022! Astumme uuteen sisustusvuoteen, ja olemme valmiita toivottamaan tervetulleeksi vuoden 2022 väritrendit: luonnonläheisiä lämpimiä pohjasävyjä ja piristäviä pastelleja. Trenditarkastelumme tuloksena tiedämme, mitä värejä tulemme pian näkemään lisää ja kuinka niillä sisustetaan koteja.
Piristävä liila

Pantone-merkin vuoden väri 2022 on nimeltään Very Peri. Se on Pantonen oma väri, joka on mielestämme liila unelma! Very Peri on laventelinsininen väri violetinpunaisin pohjasävyin, ja sitä kuvaillaan piristäväksi, uudentavaksi ja luovuuteen sekä mielikuvitukselliseen ilmaisuun kannustavaksi. Tätä väriä emme näe pelkästään kotien seiniä koristamassa, vaan myös eri liiloina sävyinä sisustusyksityiskohdissa ja tekstiileissä monilta merkeiltä, mm. Hay, Montana, Mateus ja Himla. Liila käy hyvin yhteen keltaisen ja beigen sävyjen kanssa.

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Joulu Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota