Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
30 päivän avoin osto
Valintaruutu
Nopea toimitus
Trendit

Kannettavat valaisimet – ulkotilan suosikit

Näppärää, nättiä ja langatonta! Kannettava valaistus antaa sinulle vapauden luoda mukavan tunnelman aivan minne haluat, sisälle tai ulos. Se on siis helposti kannettavissa sohvalta sänkyyn tai parvekkeelta kirjoituspöydälle. Tässä luettelo vuoden uutuuksista ja aiemmista menestystuotteista. Nauti valoisista ulkotiloista illan pikkutunneillakin.
Muotoiluklassikkoja pienoismuodossa

Kannettavassa valaimessa yhdistyy kaikki etsimämme: toiminnallisuus ja muotoilu pienessä paketissa. Jos haluat terassillesi designklassikon, monet suositut mallit löytyvät kannettavana ja pienempänä, esim. Verner Pantonin klassinen Flowerpot, Pantop ja Panthella. Yhteistä näille kolmelle on, että niillä on kolmipykäläinen himmennin ja ne ovat saatavilla lukuisin värikkäin sävyin.

Myös New Works on hiljattain lanseerannut Kizu-klassikostaan kannettavan version, joka sopii täydellisesti terassille tai kirjahyllyyn. Toivottavasti pääsemme lähivuosina näkemään lukuisten muiden muotoilijoiden klassista designia ladattavissa valaisimissa.

Oletko sinäkin ihastunut Flowerpot-designiin? Se on saatavilla myös riippuvalaisimena ja tavallisena pöytävalaisimena kaikissa mahdollisissa väreissä.
Verpanin Pantop-valaisimessa on laajennettu varjostin, joka antaa levitettyä ja ympäristöön hajoavaa valoa.
Louis Poulsenin Panthella Portable Metal on ajaton klassikko uudella älykkäällä teknologialla.
Nykyajan muotoilua

Meiltä löydät kannettavia valaisimia useissa eri väri- ja muotovaihtoehdoissa, jotta löydät oman suosikkisi. Veistoksellisen tyylipuhdasta edustavat mm. &Traditionin Como SC53 ja Caret MF1, leikikästä ja lutuista esim. HAYn PC Portable ja uusi Apollo, kaikki ihanteellisia nykyaikaiseen kotiin.

Tuotemerkki toisensa jälkeen tuo oman lisäyksensä kannettavan valaistuksen maailmaan, ja monet ovat valloittaneet sydämemme. Alla näet valikoiman omia kannettavia suosikkejamme.

PC Portable merkiltä HAY. Nauti valosta puutarhapäivällisellä tai rantapiknikillä.
Setago merkiltä &Tradition. Sienimäinen valaisin, joka on saanut muodostaan nimensä.
Apollo merkiltä HAY. Käsintehdyn muotoilun ja suupuhalletun lasin ansiosta joka kappale on ainutlaatuinen.
"Kannettavien valaisimien akkukesto on väliltä 6–15 tuntia, mutta useimmissa on USB-portti joten niitä voi ladata puhelimella tai tietokoneella käytettäessä."
Ripustettavia ulkovalaisimia

Mikäs sen ihanampaa kuin valaisin, joka antaa vapautta olla joustava ja valaista koko ulkotilan. Fermob-merkin Aplô-valaisin on loistoesimerkki. Aseta se pöydälle, kiinnitä se seinään tai ripusta se pergolaan tai puuhun.

Kannettavien valaisimien valikoimastamme löydät useita suosikkeja, jotka ovat paitsi kauniita myös ripustettavia. Valaise puutarhasi kesäyössä!

Tunnelmavalaistusta Fermob-merkin Baladilla.
Fatboy-merkin Bolleke, vedenpitävä ja valaisee jopa 24 h.
Petite Friture -merkin Quasar-pöytävalaisin ja ulkokalusteita The Week-End Collection -kokoelmasta.
"Useimpia kannettavia valaisimia voi käyttää sisällä tai ulkona, mutta suosittelemme säilyttämään niitä sisätiloissa yön yli, sillä kaikki valaisimet eivät ole vedenpitäviä."

Lisää innoitusta ulkotiloihin

Ulkokeittiön sankarit – kaikki sujuvaan ruoanlaittoon
Kesäkattaukset – 3 tyyliä
Mullistavia ulkotekstiilejä
Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Korut & Asusteet Ulkotilat undefined Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota