Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Joulupuoti
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän avoin osto
Nopea toimitus
Trendit

Kannettavat valaisimet – ulkotilan suosikit

Näppärää, nättiä ja langatonta! Kannettava valaistus antaa sinulle vapauden luoda mukavan tunnelman aivan minne haluat, sisälle tai ulos. Se on siis helposti kannettavissa sohvalta sänkyyn tai parvekkeelta kirjoituspöydälle. Tässä luettelo vuoden uutuuksista ja aiemmista menestystuotteista. Nauti valoisista ulkotiloista illan pikkutunneillakin.
Muotoiluklassikkoja pienoismuodossa

Kannettavassa valaimessa yhdistyy kaikki etsimämme: toiminnallisuus ja muotoilu pienessä paketissa. Jos haluat terassillesi designklassikon, monet suositut mallit löytyvät kannettavana ja pienempänä, esim. Verner Pantonin klassinen Flowerpot, Pantop ja Panthella. Yhteistä näille kolmelle on, että niillä on kolmipykäläinen himmennin ja ne ovat saatavilla lukuisin värikkäin sävyin.

Myös New Works on hiljattain lanseerannut Kizu-klassikostaan kannettavan version, joka sopii täydellisesti terassille tai kirjahyllyyn. Toivottavasti pääsemme lähivuosina näkemään lukuisten muiden muotoilijoiden klassista designia ladattavissa valaisimissa.

Oletko sinäkin ihastunut Flowerpot-designiin? Se on saatavilla myös riippuvalaisimena ja tavallisena pöytävalaisimena kaikissa mahdollisissa väreissä.
Verpanin Pantop-valaisimessa on laajennettu varjostin, joka antaa levitettyä ja ympäristöön hajoavaa valoa.
Louis Poulsenin Panthella Portable Metal on ajaton klassikko uudella älykkäällä teknologialla.
Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Joulupuoti Inspiraatiota