Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Opas

Tekniikka kohtaa designin – Opas modernin tekniikan ja tyylin yhdistämiseen

Tekniikan sijoittaminen keskipisteeseen ei perinteisesti ole ollut luonnollista sisustuksesta kiinnostuneille. Päin vastoin tekniikka on useimmiten pyritty piilottamaan katseilta. Tutustumme yhdessä Samsungin kanssa tyylikkääseen tekniikkaan, joka puhuttelee designin ystäviä. Näytämme miten tekniikasta voi tehdä osan persoonallista sisustustyyliä.

Vielä jokin aika sitten kodin tekniikka valittiin pelkästään television kuvaruutukoon tai tarkkuuden perusteella ja kaikki mallit näyttivät enemmän tai vähemmän samanlaisilta. Mutta kun tekniikasta on tullut aina vain itsestään selvempi osa elämäämme ja kotiamme, tekniikka on kehittynyt yksilöllisemmän sisustuksen mahdollistavaan suuntaan. Kun tekniikka sulautuu sisustukseen designhuonekalun tavoin, sopeutuu taulujen joukkoon seinälle tai antaa väriä keittiöön, siitä voi tulla osa modernin tyylikästä kotia. Mitä pitäisi ottaa huomioon ja millainen tekniikka sopii omaan kotiisi? Susanna Vento opastaa meitä tyylikkääseen ja moderniin kotiin, jossa älykäs tekniikka sulautuu osaksi sisustustasi.

Siirrettävä tekniikka mahdollistaa sosiaalisen tilankäytön

Televisio on pitkään ollut olohuoneen keskipiste, jonka ympärille muu sisustus on pitänyt sopeuttaa ja järjestää. Tekniikalla on nykyään tärkeä osuus arjessamme. Mutta kun olohuoneesta haluaa mieluiten tehdä sosiaaliseen yhdessäoloon sopivan tilan, on fiksua valita televisio, jonka voi sijoittaa joustavasti minne tahansa muuhun sisustukseen sopivasti. Siten voidaan hyödyntää huoneen kaikkia seiniä ja sijoittaa huonekalut parhaiten sopivalla tavalla.

Kun televisiota voidaan siirtää, olohuoneen sisustusta voidaan vaihdella sen mukaan mihin huonetta kulloinkin käytetään. Tyylikkäästi muotoiltu tekniikka sopii huoneeseen huonekalun tavoin. Sen voi sovittaa yhteen huoneen väriskaalan kanssa miellyttävän kokonaisvaikutelman luomiseksi.

Samsung The Serif TV
Samsung The Serif -televisio on kuin designhuonekalu. Sitä voi siirtää eri paikkoihin tai sen voi sijoittaa hyllylle tai pöydälle. Sen tarkkaan harkittu muotoilu näyttää hyvältä joka suunnasta. Muotoilusta vastaavat ranskalaiset Bouroullecin veljekset.

Kaiuttimia ei ole myöskään aiemmin pidetty huoneeseen tyyliä tuovina elementteinä. Ne on haluttu ennemminkin pitää piilossa. Korkealaatuisen äänentoiston haluaisi olevan luonnollinen osa huonetta. Myös kaiuttimien ja televisioiden äänentoiston osalta on nykyään tarjolla tuotteita, joissa on lähdetty nimenomaan designista ja sisustuksesta. Nämä tuotteet sulautuvat luonnollisesti osaksi kotiasi ja sisustustasi sen sijaan, että ne olisivat välttämätön paha hyvän äänentoiston saamiseksi.

Samsung S-Series Soundbar on muotoilultaan ajaton ja sulautuu osaksi huoneen sisustusta.
Kaiuttimen sulavalinjainen muotoilu ja edistynyt tekniikka on yhdistetty tunteeseen koko huoneen täyttävästä äänestä.

Tekniikka harmoniassa kodin kanssa

Suuri musta kuvaruutu voi monissa tapauksissa tuntua häiritsevältä, kun se ei ole käytössä. Se ei sulaudu osaksi sisustusta ja televisio tuntuu koko ajan läsnä olevalta esineeltä. Jos haluaa olohuoneen olevan mukava lepopaikka tai jos haluaa yksinkertaisesti luoda olohuoneen, jossa tekniikka voi välillä̊ kadota, on hyvä valita televisio, joka voi olla osa sisustusta. Televisio voi nykyään sijoittua luonnollisesti seinällä olevien taulujen joukkoon ja muuttua digitaaliseksi taideteokseksi ollessaan suljettuna. Tarjolla on suuri valikoima taideteoksia ja erilaisia kehyksiä, joten televisio voi täydentää omaa persoonallista sisustustyyliäsi täydellisesti.

Kun televisio voi olla taideteos muiden seinällä olevien taulujen rinnalla, se ei luo tyhjää aukkoa samalla tavalla kuin suuri television kuvaruutu monissa kodeissa. Televisioon voi valita taidetta, joka sopii huoneen sisustustyyliin ja saa television sulautumaan huoneeseen. Tai sitten voi valita jonkin todella erottuvan kuvan, joka tekee vaikutuksen. Vaihtamalla taideteosta voi uudistaa huoneen ilmettä helposti.

Samsung The Frame taikoo television kuvaruudun pois seinältä muuttamalla sen tauluksi. Näytön anturit tunnistavat huoneen valaistusolot ja säätävät näyttöä muistuttamaan taulun pintaa television ollessa suljettuna. Samsung Art Mode -tilassa on valittavana yli 1200 taideteosta.

Anna tekniikan tuoda tilaan väriä

Kodinelektroniikkaa valittaessa on helppo tehdä hillittyjä valintoja, mutta uudenlaisen designin ansiosta tekniikka voi myös tuoda kotiin väriä. Tekniikan ei enää tarvitse olla mustaa tai valkoista, tai ruostumatonta terästä. Uudet värivaihtoehdot sopivat sisustukseen tai voivat lisätä persoonallista väriä. Kodinkoneet voivat nyt olla huomion keskipisteenä.

"Jos jääkaappi tai televisio voi tuoda kotiin lisäväriä, se voi luoda tilaan leikkisyyttä tai tyylikkyyttä värivalinnasta riippuen. Se on yksi lisätekijä sisustusta miettiessä. Tekniikka voi olla yhtä edustava osa huonetta kuin jokin huonekalukin."
Samsung Bespoke tuo keittiöön väriä tyylikkäällä muotoilullaan Tarjolla on eri materiaaleja joko kiiltävällä tai mattapinnalla. Lisäksi valittavana on useita eri värejä, jotka voidaan yhdistellä omaan persoonalliseen sisustustyyliin sopivalla tavalla.
Pienempi versio Samsung The Frame -televisiosta sopii hienosti ruokailutilaan.

Tekniikkaa compact living -tyyliin

Hieman ahtaammin asuvien voi olla vaikea löytää tilaa kaikelle tekniikalle, kun seinät eivät tunnu riittävän. Kun televisio sijoitetaan teinin omaan huoneeseen tai pieneen asuntoon, siirrettävä televisio voi auttaa hyödyntämään tilaa. Jos televisiossa on jo valmiiksi hyvä äänentoisto, ei tarvita lisätilaa kaiutinjärjestelmälle. Televisiosta voi tulla viihdekeskus, jota voi käyttää musiikin kuunteluun yhtä lailla kuin suosikkisarjan katseluun. Se sopii erityisesti teinin omaan huoneeseen. Jos käyttää paljon aikaa puhelimen selaamiseen ja haluaa käyttää televisiota puhelimen suurempana jatkeena, käännettävä kuvaruutu antaa mahdollisuuden katsella sisältöä sekä vaaka- että pystyasennossa.

– Pieniä tiloja sisustaessa on ajateltava fiksusti ja pyrittävä yhdistämään useampia toimintoja samaan pakettiin. Kun valitsee television, joka on helposti siirrettävissä ja jota voi käyttää myös äänentoistolaitteena tai puhelimen jatkeena, voidaan käyttää kaikki neliömetrit hyväksi.

Samsung The Sero on Samsungin ensimmäinen käännettävä televisio, jolla voi katsella mobiilisisältöä pystysuunnassa. Siinä on integroitu äänentoistojärjestelmä, joka tuottaa selkeää ääntä ja syviä bassoääniä. Televisiota voidaan siirtää helposti niin, että sen voi sijoittaa minne tahansa huoneessa.

Lue edelleen
Viisi vinkkiä tekniikan kanssa sisustamiseen

Tutustu meidän Samsung-valikoimaan

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...

Arvosanamme on null / 5 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot

Uutiskirje
Vastaanota ajankohtaiset uutiset ja parhaimmat tarjoukset aina ensimmäisenä!
Valintaruutu

RoyalDesign

Pohjoismaiden laajin, ja monipuolisin valikoima tunnettuja design-tuotteita, joilla voit sisustaa kotisi trendikkäästi. Haluamme tarjota parhaat design-tuotteet juuri oikeaan hintaan!

* Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin (ei huonekalut)

Choose another country

  • Arkisin klo 10:00-17:00

Tuotemerkit

Näytä kaikki (423)

Seuraa meitä

© 2022 RoyalDesign.fi
Osta ja maksa turvallisesti