Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän avoin osto
Nopea toimitus
Opas

Tekniikka kohtaa designin – Opas modernin tekniikan ja tyylin yhdistämiseen

Tekniikan sijoittaminen keskipisteeseen ei perinteisesti ole ollut luonnollista sisustuksesta kiinnostuneille. Päin vastoin tekniikka on useimmiten pyritty piilottamaan katseilta. Tutustumme yhdessä Samsungin kanssa tyylikkääseen tekniikkaan, joka puhuttelee designin ystäviä. Näytämme miten tekniikasta voi tehdä osan persoonallista sisustustyyliä.

Vielä jokin aika sitten kodin tekniikka valittiin pelkästään television kuvaruutukoon tai tarkkuuden perusteella ja kaikki mallit näyttivät enemmän tai vähemmän samanlaisilta. Mutta kun tekniikasta on tullut aina vain itsestään selvempi osa elämäämme ja kotiamme, tekniikka on kehittynyt yksilöllisemmän sisustuksen mahdollistavaan suuntaan. Kun tekniikka sulautuu sisustukseen designhuonekalun tavoin, sopeutuu taulujen joukkoon seinälle tai antaa väriä keittiöön, siitä voi tulla osa modernin tyylikästä kotia. Mitä pitäisi ottaa huomioon ja millainen tekniikka sopii omaan kotiisi? Susanna Vento opastaa meitä tyylikkääseen ja moderniin kotiin, jossa älykäs tekniikka sulautuu osaksi sisustustasi.

Siirrettävä tekniikka mahdollistaa sosiaalisen tilankäytön

Televisio on pitkään ollut olohuoneen keskipiste, jonka ympärille muu sisustus on pitänyt sopeuttaa ja järjestää. Tekniikalla on nykyään tärkeä osuus arjessamme. Mutta kun olohuoneesta haluaa mieluiten tehdä sosiaaliseen yhdessäoloon sopivan tilan, on fiksua valita televisio, jonka voi sijoittaa joustavasti minne tahansa muuhun sisustukseen sopivasti. Siten voidaan hyödyntää huoneen kaikkia seiniä ja sijoittaa huonekalut parhaiten sopivalla tavalla.

Kun televisiota voidaan siirtää, olohuoneen sisustusta voidaan vaihdella sen mukaan mihin huonetta kulloinkin käytetään. Tyylikkäästi muotoiltu tekniikka sopii huoneeseen huonekalun tavoin. Sen voi sovittaa yhteen huoneen väriskaalan kanssa miellyttävän kokonaisvaikutelman luomiseksi.

Samsung The Serif TV
Samsung The Serif -televisio on kuin designhuonekalu. Sitä voi siirtää eri paikkoihin tai sen voi sijoittaa hyllylle tai pöydälle. Sen tarkkaan harkittu muotoilu näyttää hyvältä joka suunnasta. Muotoilusta vastaavat ranskalaiset Bouroullecin veljekset.
Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota