Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Seuraa meitä
Opas

Pythagoras PLAY - Do It Yourshelf

Pythagoras PLAY on Mazen hyllyjärjestelmä, jossa sinä päätät ulkonäön! Päästä luovuutesi valloilleen ja tee oma hylly - tai pidä hylly sellaisenaan kuin se on.

Askel 1: Valitse hylly

Luo pohja

Pythagoras Play hyllyjärjestelmään kuuluu mukaan kaksi männystä valmistettua hyllylevyä ja neljä konsolia kierrätetystä ja pulverilakatusta metallista. Konsolit löytyvät neljässä eri värissä: musta, valkoinen, kromi ja messinki. Tässä on pohja uudelle hyllyjärjestelmällesi! Nyt voit itse päättää käytätkö hyllyjä käsittelemättöminä tai annatko pensselin viuhua?

Puhdasta ja luonnollista - puu puuta vasten
Käsittelemätön hylly näyttää hyvältä värikästä seinää vasten

Askel 2: Tee hyllystä personaallinen

Nyt siirrymme kaikkein hauskimpaan osioon! Maalaa hylly lempivärilläsi tai maalaa se samalla värillä kuin seinä, maalaa kukkia tai graafisia kuvioita - tai päällystä hylly vaikka koristemuovilla! Älä myöskään unohda muuttaa hyllyn ulkonäköä konsolien avulla - niitä voidaan nimittäin käyttää neljällä eri tavalla ja voit kierrellä ja käännellä niitä oman makusi ja tarpeen mukaan.

Leiki väreillä ja graafisilla kuvioilla
Muuta hyllyn ulkonäköä kiinnittämällä konsolit eri tavoin
Tee hyllystä osa leikkisää maalausta lastenhuoneessa
"Käsittelemättömät mäntyhyllyt ovat kauniita itsessään, mutta ne ovat myös helppo maalata riippuen huoneen esteettisestä ilmeestä tai siitä minkä ilmeen haluat huoneessa saavuttaa. Sinä päätät - do it your shelf!"

Slow Production

Yli kuuden vuoden ajan Maze on tehnyt töitä oman filosofian mukaan, jota he kutsuvat nimellä Slow Production. Filosofian lähtökohtana on välttää massatuotantoa ja käyttää niin paljon kierrätettyä materiaalia kuin vain mahdollista sekä varmistaa, että tuotanto tapahtuu paikallisesti (95% tuotteista valmistetaan Ruotsissa) hyvissä työolosuhteissa. Työskenteleminen tämän filosofian mukaan tarkoittaa myös sitä, että uusien tuotteiden määrä vähenee eri sesonkeja kohden. Maze haluaa sen sijaan luoda kestäviä tuotteita pitkällä eliniällä.

Gustav Rosén - aivot Pythagoraksen takana

Gustav Rosén valmistui vuonna 2009 KTH:n design ja tuotekehitys -linjalta ja viisi vuotta myöhemmin hän avasi oman designstudion Tukholmassa. Gustav näkee maailman insinöörin silmin ja hän ei tee niin suurta eroa fyysisen tuotteen suunnittelun kuin IT-järjestelmän kehittämisen välille.

- Kyse on houkuttelevan ja hyödyllisen ratkaisun luomisesta, joka on mielenkiintoinen kohderyhmälle, sanoo Gustav.

Artikkeli julkaistiin 2019-10-14

Lisää suosikkeja Mazelta

Arvosanamme on null / 5 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot

Uutiskirje
Vastaanota ajankohtaiset uutiset ja parhaimmat tarjoukset aina ensimmäisenä!
Valintaruutu

RoyalDesign

Pohjoismaiden laajin, ja monipuolisin valikoima tunnettuja design-tuotteita, joilla voit sisustaa kotisi trendikkäästi. Haluamme tarjota parhaat design-tuotteet juuri oikeaan hintaan!

* Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin (ei huonekalut)

Choose another country

  • Arkisin klo 10:00-17:00

Tuotemerkit

Näytä kaikki (408)

Seuraa meitä

© 2021 RoyalDesign.fi
Osta ja maksa turvallisesti