Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
30 päivän avoin osto
Valintaruutu
Nopea toimitus
Opas

7 vinkkiä täydelliselle piknikille

Piknik-kausi on täydessä vauhdissa, ja juuri nyt haluamme pystyttää puutarhaamme piknikin vilttimme täynnä herkkuja ja kauniita yksityiskohtia. Alla annamme sinulle parhaat vinkkimme ihanan ylellisen piknikin pakkaamiseen. Kylmälaukusta kesän hienoimpiin yksityiskohtiin.
1. Mitä on piknik ilman vilttiä?

Istu mukavasti mukavien istuintyynyjen päällä ja levitä iso ihana viltti. Varmista, että se on erityinen piknikviltti, jonka toinen puoli on vettä hylkivää materiaalia, jonka ansiosta istut mukavasti millä tahansa pinnalla.

"Mikäli haluat lisämukavuutta ja yleellisemmän piknikin, ota mukaan tyynyjä tai kokoon taitettavia aurinkotuoleja, jotka pitävät sinut mukava koko piknik päivän."
Rosendahl
Lexington
Fiam
2. Pakkaa laukku kesän parhaalle pikinille.

Pidä ruokasi viileänä älykkäässä ja tyylikkässä kylmälaukussa. Voit laittaa laukkuun jäädytettyjä vesipulloja jääpalojen tapaan. Näin ruokasi pysyy raikkaana hesähelteistä huolimatta ja laukkuun jää enemmän tilaa muille tavaroille. Voit myös pakata sen tilavaan pikniklaukkuun tai -koriin.

Sagaform
Lexington
Sagaform
3. Tarjoile juomia tyylillä

Tyylikkäät ja toimivat termospullot, jotka voit asettaa ulos pitämään kahvin kuumana ja raikkaana tai vesipullona pitäen kylmänä kuumina kesäpäivinä. Vinkki! Tuo jäätelö termospullossa, jotta se pysyy kylmänä nauttimiseen asti!

4. Tuo muumit piknikille!

Aloita oma kokoelmasi tai laajenna olemassa olevaa kokoelmaa Muumilaakson ystävien kanssa.

5. Kata pöytä kestävillä laseilla ja lautasilla

Valitse Sagaformin iskunkestävä astiasto, joka istuu tukevasti maassa ja kestää kuoppaista pyöräilyä piknik-korissa. Vinkki! Kankaisten lautasliinojen ja lautasliinarenkaiden avulla voit viimeistellä piknikpöydän kattauksen ja välttää huolen siitä, että lautasliinat lentävät pois kesätuulessa.

6. Tunnelmallinen valaistus

Pakkaa mukaan siirrettävä valaistu kannettavien lamppujen, lyhtyjen tai palikkavalojen muodossa ja nauti pitkistä kesäilloista.

7. Säilytä ruokia ja virvokkeita eväslaatikoissa

Mikäli haluat välttää roskaksi muuttuvien pakkausten tuomisen, säilytä elintarvikkeita erilaisissa rasioissa, joissa on tiiviistii sulkeutuvat kannet. RIG-TIG:n Keep-It Cool rasioissa on kannessa jäähdytyselementtejä, jotka voidaan laittaa pakastimeen ja pitää rasiat raikkaina ja viileinä.

Ulkokeittiön sankarit – kaikki sujuvaan ruoanlaittoon
Mullistavia ulkotekstiilejä
Kesäkattaukset – 3 tyyliä
Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Korut & Asusteet Ulkotilat undefined Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota