Opas

Näin katat pöydän aterimilla

Aterimilla kattaminen on taidelaji, joka voi nostaa ateriasi keskinkertaisesta ikimuistoiseksi, mutta voi olla mutkikasta päättää, mitkä aterimet sopivat mihinkin tilaisuuteen ja kuinka ne asetellaan. Jaamme tässä parhaat vinkkimme yhteistyössä Hardanger Bestikkin kanssa aterintesi hyödyntämisestä parhain päin, valmistauduit sitten suuriin juhliin tai rentoon arki-illalliseen perheen kesken.

Pöydän kattaminen voi olla todellinen taiteenlaji ja haaste, kun moniin eri ruokalajeihin tarvitaan omat aterimensa. Mutta se on myös tilaisuus näyttää juuri omaa tyyliäsi ja luoda pöytään mukava tunnelma! Aterimien asetteluun ympäri pöytää on muutama noudatettava perussääntö, mutta muista ettei päivällispöydän hyvä tuntu synny säännöistä – vaan sinusta ja vieraistasi. Päästä luovuutesi valloilleen ja pidä hauskaa kattaessasi!