Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Joulupuoti
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Avoin palautusoikeus 31.1.2024 asti
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa
Opas

Pidä huolta sohvastasi

Sohva on usein kodin käytetyimpiä kalusteita, ja ajalla on hampaansa. Tässä oppaassa näytämme, kuinka sohvasta kannattaa pitää huolta sen käyttöiän pidentämiseksi.

Ehkäise kulumista

Ennen vinkkejä ja vippaskonsteja sohvan puhdistamisesta ja laikkujen poistamisesta haluamme painottaa, kuinka tärkeää on ehkäistä kulumista. Sohva tai nojatuoli tulee esikäsitellä suojakyllästämällä ennen sen käyttöä. Kun kaluste on kyllästetty, se on helpompi pyyhkiä: mahdolliset tahrat pysähtyvät kankaan päälle eivätkä imeydy kuituihin. Ei ole koskaan liian myöhäistä kyllästää sohvaa, mutta puhdista se huolellisesti ennen kalusteenhoitotuotteiden käyttöä, jotta lopputulos ei ole epätasainen.

On tärkeää huomioida myös sohvan sijainti. Suora auringonvalo ja lämmönlähteet voivat aiheuttaa laikkuja ja vaalentaa kangasta, eli aseta sohva vähintään 20 cm päähän lähimmästä lämmönlähteestä – ja vielä kauemmas, jos se on avotakka tai kamiina. Verhottuja kalusteita tulee aina säilyttää tavallisessa huoneenlämmössä, ja pitkäaikainen kosteus ja kylmyys voivat vahingoittaa huonekalua. Suojaa lattiaa sohvan alla käyttämällä aina kalustetassuja.

Flaneur Soffa från Gubi
Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Muotoilijat Tietoa meistä Lahjakortit Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Joulupuoti Inspiraatiota