Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Tuotemerkit
Joulu
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
Avoin palautusoikeus 31.1.2023 asti
Valintaruutu
Nopea toimitus
Opas

Kalkkikiveä Mavisilta

Suuntasimme junalla hurmaavaan Smålandsstenarin kuntaan ja käväisimme kalusteyritys MAVISin tiloissa. Pääsimme oppimaan muun muassa upeasta kalkkikivestä, jota he käyttävät huonekaluissaan. Ruotsalaista ja joka millimetriltä ainutlaatuista. Tartuimme tilaisuuteen kysyä Mavisin toimitusjohtajalta ja omistajalta Magnus Heijeliltä muutaman kysymyksen.

Aitoja raaka-aineita ja pelkistettyjä muotoja

Mavis-huonekalut erottuvat joukosta, eivätkä vähiten materiaalivalintojensa takia. Miksi päätitte käyttää juuri kalkkikiveä?

– Rakastamme puun, kiven, nahan ynnä muiden kaltaisia aitoja materiaaleja. Ne lisäävät niin paljon pelkistettyyn skandinaavimuotoiluun, jollaista Mavis edustaa. On melko helppo valita käyttää juuri ruotsalaista kiveä, osittain Ruotsin todella upean luonnonkiven ulkomuodon takia ja toisaalta siksikin, että se on puristunut kasaan muutama sata miljoonaa vuotta pidempään kuin vaikkapa portugalilainen kivi. Siksi se ei ime itseensä läiskynyttä nestettä niin helposti.

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Joulu Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota