Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Tarjoilu ja kattaus
Sisustus
Valaistus
Huonekalut
Keittiö
Tekstiilit & Matot
Ulkokalusteet
Tuotemerkit
Uutuudet
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Huoneet
Inspiraatiota
Outlet
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa
Opas

Näin saat kotiisi hotellin tuntua

Puhtaan valkoiset lakanat, korkeat verhot, pehmeät pyyhkeet ja hyväntuoksuiset saippuat – katso vinkkimme helppoihin konsteihin, jolla saat kotiisi ylellistä hotellin tuntua!
Hotellin tuntua makuuhuoneeseen

Tekstiilivalinta on avain menestykseen, kun haluat makuuhuoneeseen ylellistä hotellin tuntua. Hotellihuoneeseen kuuluu puhdas pehmeä vaikutelma, jonka saat aikaan sisustamalla korkealaatuisilla ja väreiltään neutraaleilla tekstiileillä. Jätä päiväpeite väliin ja anna lakanoiden ja tyynyliinan näkyä – aseta sen sijaan sängyn jalkopäätyyn viltti.

Vaaleita lakanoita

Klassisen hotelli-ilmeen saat liidunvalkoisilla lakanoilla, ja pienen boutique-hotellin tuntua ja rennompaa sisustusta löytyy vaaleista pellavalakanoista. Jos haluat vielä aidompaa hotellin tuntua, kannattaa pyyhkiä pölyt pyykkituvan mankelista – mikään ei voita juuri mankeloituja riuskoja lakanoita!

Runsaasti tyynyjä

Älä kitsastele tyynyjen määrän suhteen. Aito hotellivaikutelma vaatii runsaasti tyynyjä, jotta sänky näyttää vastustamattoman kutsuvalta. Pohjusta pitkulaisilla tukevilla tyynyillä, jatka suurilla pehmeillä reiluilla tyynyillä ja viimeistele klassisella päätyynyllä.