Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu ja kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkokalusteet
Tuotemerkit
Uutuudet
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Inspiraatiota
Outlet
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa
Opas

Decotique-sohvaopas – löydä täydellinen sohva

Lyömätön opas parhaiten myyviin sohviimme. Oletko pian tekemässä ehkä suurimman kalustesijoituksesi? Sohvan valinta saattaa tuntua suurelta ja vaikealta päätökseltä. Koko, tyyli ja materiaali ovat vain kolme monista tehtävistä päätöksistä. Laadimme oppaan helpottamaan Decotique-sohvavalintaasi.
Decotique
Decotique on vuonna 2014 perustettu ruotsalainen tuotemerkki, jonka intohimona on tarjota korkealaatuisia huonekaluja edulliseen hintaan. RoyalDesignilla Decotique-sohvat kuuluvat kaikista suosituimpiin vaihtoehtoihimme, ja toimitamme niitä joka päivä ylpeästi tyytyväisille asiakkaille ympäri maailman.
Laatua ja muotoilua

Tutustu kuuteen ainutlaatuiseen tuotesarjaan, joista jokaisella on omat yksilölliset ansionsa ominaisuutensa ja muotoilunsa. Kaikki Decotique-sohvat suunnitellaan Ruotsissa ja niiden laatu testataan huolellisesti ennen asiakkaalle lähetystä. Verhoilun laatu mitataan martindaleina, mikä ilmaisee materiaalin kulutuskestävyyden. Löydät martindalearvon kunkin sohvan tuotesivulta. Kotikäyttöön 20 000 martindalea on sopiva arvo, kun taas julkisiin tiloihin tarvitaan tavallisesti 30 000–100 000 martindalea.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin saat kotiisi kangasnäytteitä!