Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu ja kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkokalusteet
Tuotemerkit
Uutuudet
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Inspiraatiota
Outlet
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa
Opas

Aurinkokenno-opas – huolto ja toiminnot

Aurinkokennovalaistus on upea tapa hyödyntää auringon energiaa ulkotilan, parvekkeen tai puutarhan valaisimiseen. Se on ympäristöystävällistä, kustannustehokasta ja yksinkertaisista, sillä siihen ei tarvita pistorasioita eikä johtoja. Tule mukaamme tutustumaan aurinkokennovalaisimien eri toimintoihin ja etuihin!

Aurinkokennotuotteita on erilaisia aina korkean valovirran toiminnallisista ja teknisistä pistevalaisimista tunnelmallisiin koristevaloihin, jotka sopivat useimpiin ulkoympäristöihin. Yhteistä kaikille aurinkokennotuotteille on, että ne tarvitsevat aurinkoa toimiakseen.

Sijoitus

Aurinkokennotuotteen sisällä on akku tai akkuja, jotka latautuvat auringonvalossa. Pitkään valaistakseen valaisin tarvitsee päivän aikana mahdollisimman paljon valoa. Aurinkopaneeli on suunnattava kohti aurinkoa parhaiden tulosten saamiseksi. On tärkeää pitää huoli, ettei paneeliin loista illalla toinen valaisin tai vaikka katulamppu, koska silloin aurinkokennovalaisin luulee että on valoisaa eikä syty, vaikka olisi pimeää.

Muutamasta aurinkokennovalaisimesta ruokapöydällä saa mukavan yksityiskohdan!