Kesä ei olisi kesä ilman mansikoita! Kevyt, ilmava pohja, makea täyte ja syntisen ihana kinuski - onko parempaa aikaa leipoa kuin kesä? Olemme koonneet yhteen kolme kesäistä, vaikeustasoltaan vaihtelevaa ohjetta, joilla voit luoda unohtumattoman vaikutelman vieraisiisi. Samalla olemme lisänneet parhaat vinkkimme onnistunutta leivontatulosta varten. Nauti rentouttavasta hetkestä keittiössäsi ja vietä ihana aika kauniisti katetun pöydän ääressä läheistesi kanssa.
Ennen kuin aloitat:
Lue ohje huolellisesti ja seuraa sitä tarkkaan. Leipominen on kemiaa muistuttava tarkka tiede, joten ohjeen huolellinen seuraaminen, esim. mitä tulee vatkaamiseen, on erityisen tärkeää onnistumisen kannalta!
Kun suunnittelet kaiken etukäteen, muutat leipomisprosessin rentouttavaksi nautintohetkeksi. Siisti keittiösi ennen leipomisen aloittamista ja mittaa kaikki aineet valmiiksi nätteihin kulhoihin ja astioihin.
Kun mittaat tarvittavan jauhomäärän, käytä mieluummin keittiövaakaa kuin desilitramittaa. Jauhon oikean määrän saaminen desilitramitan avulla saattaa olla vaikeaa mahdollisten jauhopaakkujen takia.
Varmista, että kaikki aineet ovat huoneenlämpöisiä. Jos otat kananmunat suoraan jääkaapista, laita ne vähäksi aikaa haaleaan veteen.
Oikeat tarvikkeet lisäävät iloa leipomisprosessiin ja auttavat oikean tuloksen saavuttamisessa!