Opas

Kolme helppoa jälkiruokaa kauniissa laseissa uuttavuotta varten

Valokuva: Caroline Sandvold
Teksti: Resepti: Sofiasbakbok.se
Täältä löydät parhaat reseptimme makeaa vuodenloppua varten. Ylellinen ja uuttavuotta kimalteleva sitruunavaahto, klassinen uuniton juustokakku tai herkullista ja yksinkertaista sorbettia ja kuohuviiniä – valitse oma suosikkisi täältä.

Juhlallinen sorbetti

Uudenvuodenklassikko, jota ei tarvitse ollenkaan valmistella! Tarjoile samppanjalaseissa. Osoitteesta RoyalDesign.fi löydät lukuisia erilaisia samppanjalaseja mm. merkeiltä Orrefors, Iittala, Holmegaard, ferm LIVING ja Frederik Bagger.

 

Neljälle vieraalle tarvitset noin 250 cl sorbettia ja puoli pullollista kuohuvaa. Sekä prosecco että ylellinen samppanja sopivat hyvin, mutta voit mainiosti käyttää myös alkoholitonta.

Kauho sorbetti samppanjalasiin ja kaada päälle muutama senttilitra juomaa. Tarjoile heti! Valitsimme vadelmasorbettia, mutta voit valita oman makusi mukaan.