Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Joulupuoti
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Avoin palautusoikeus 31.1.2024 asti
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa
Lahjavinkit

Lahjoja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

On erityinen tunne tehdä joku iloiseksi kivalla lahjalla. Ele joka ilmaisee paljon enemmän kuin itse lahja, ele joka näyttää lämpöä, välittämistä ja rakkautta. Ja kun voi jopa antaa lahjan, joka kestää ajan hammasta ja voi tuottaa iloa monien vuosien ajan.

Lahjojen antamiseen riittää tilaisuuksia: vastanaineille, ihanalle uudelle perheenlisäykselle, uutta seikkailua aloittavalle ylioppilaalle. Tai ehkä ihan vain siksi, että haluat näyttää arvostustasi ihmisille, joka sen ansaitsee.

Kattavasta valikoimastamme rakastettuja muotoiluklassikoita ja uusia suosikkeja löydät varmasti lahjasi. Saajasta, antohetkestä ja hintakatosta riippumatta. Orreforsin klassisesta Carat-sarjasta takuutyylikkäisiin koruihin ja juuri muuttaneiden uusiin kattiloihin.

Ristiäislahjoja ja lahjoja isommille lapsille

Juhlista pienimpiä muotoilulla, joka elää koko elämän. Kauniista ristiäislahjoista innoittavaan lastenhuoneensisustukseen ja yksityiskohtiin. Muotoilua, joista lapsi voi nauttia ehkä koko elämänsä ajan.

Valikoimastamme löydät suurta valinnanvaraa kaikenikäisille lapsille.

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Muotoilijat Tietoa meistä Lahjakortit Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Joulupuoti Inspiraatiota