product
variable_144262Infinity Kynttilälyhty, Suuri, Mustahttps://royaldesign.fi/infinity-kynttilalyhty-suuri?selectedPartNo=217503https://az666937.vo.msecnd.net/67/49ab119f-bceb-4cbb-ad0d-25b8827fe057InStock108EUR/sisustus/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/kynttilalyhdytSkultunaInfinity Kynttilälyhty koostuu kolmesta osasta: Kynttilälyhdyn alustasta, ja kahdesta valoa heijastavasta seinämästä. Ylellisen kynttilälyhdyn taidokas ja innovatiivinen muotoilu tuo siihen persoonallisuutta, ja ylellisyyttä. Kiilloitettu messinki tuo kynttilälyhdylle sen erinomaisen valonjohtokyvyn.<br /><br />Infinity kynttilälyhty on Bernadotte &amp; Kylberg -designduon käsialaa, jotka halusivat luoda sarjan ajattoman tyylikkäitä tuotteita - jotka kestävät aikaa. <br /><br />Sisältää kolme osaa: Kynttilälyhdyn alusta, ja kaksi valoa heijastavaa seinämää.108

Design-ale - Jopa 70% alennus!

Infinity Kynttilälyhty, Suuri, Musta

Infinity Kynttilälyhty koostuu kolmesta osasta: Kynttilälyhdyn alustasta, ja kahdesta valoa heijastavasta seinämästä.
Lue lisää
108 €
Valitse variantti
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Infinity Kynttilälyhty koostuu kolmesta osasta: Kynttilälyhdyn alustasta, ja kahdesta valoa heijastavasta seinämästä. Ylellisen kynttilälyhdyn taidokas ja innovatiivinen muotoilu tuo siihen persoonallisuutta, ja ylellisyyttä. Kiilloitettu messinki tuo kynttilälyhdylle sen erinomaisen valonjohtokyvyn.

Infinity kynttilälyhty on Bernadotte & Kylberg -designduon käsialaa, jotka halusivat luoda sarjan ajattoman tyylikkäitä tuotteita - jotka kestävät aikaa. 

Sisältää kolme osaa: Kynttilälyhdyn alusta, ja kaksi valoa heijastavaa seinämää.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  217503
 • Toimittajan tuotenumero
  616-BL
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Olohuone
 • Materiaalikuvaus
  Powder coated
 • Väri
  Musta
 • Halkaisija
  100 mm
 • Korkeus
  100 mm

Katso kesä-alen myydyimmät tuotteet!

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot