product
variable_147368Alto Kynttelikkö, Messinkihttps://royaldesign.fi/alto-kynttelikko-messinki?selectedPartNo=217910https://az666937.vo.msecnd.net/67/656a9051-4015-4d59-84a8-d6ed2021514fInStock214EUR/sisustus/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/kynttilanjalatHilke CollectionElegantti ja tyylikäs Hilke Collectionin Alto Kynttelikkö. Saatavana messinkisenä, ja nikkeli päällysteisenä messinkinä. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita valmistava Hilke on ruotsalainen design-valmistaja, jonka juuret sijoittuvat Italiaan."Alto" tarkoittaa "Korkeaa" ja kuvaa myös hyvää itsetuntoa, Italiaksi.<br /><br />Kynttelikkö on samaa sarjaa Hilken "Luce del Sole" ja "Chiaro Di Luna" tuotteiden kanssa.<br /><br />Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.<br /><br />Paino: 1,75kg<br /> <p>Kynttelikön pohja on verhoiltu kankaalla, joka tekee kyntteliköstä vakaan.</p> <p>Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.</p> <p><strong>Hilke puhdistusohjeet</strong></p> <p>Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. </p> <p>Huomioithan aina kynttilöiden pituuden. Kynttilänjalat pitää aina sjoittaa vakaalle tasolle. Älä jätä kynttilänjalkoja tai kynttelikköjä koskaan valvomatta. Tarkista aina etteivät kynttilänjalat ole lasten tai eläimien ulottuvilla.</p>214

Alto Kynttelikkö, Messinki

Elegantti ja tyylikäs Hilke Collectionin Alto Kynttelikkö. Saatavana messinkisenä, ja nikkeli päällysteisenä messinkinä. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita valmistava Hilke on ruotsalainen design-valmistaja, jonka juuret sijoittuvat Italiaan."Alto" t
Lue lisää
214 €
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49 euron tilauksissa (Ei koske huonekaluja)
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Elegantti ja tyylikäs Hilke Collectionin Alto Kynttelikkö. Saatavana messinkisenä, ja nikkeli päällysteisenä messinkinä. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita valmistava Hilke on ruotsalainen design-valmistaja, jonka juuret sijoittuvat Italiaan."Alto" tarkoittaa "Korkeaa" ja kuvaa myös hyvää itsetuntoa, Italiaksi.

Kynttelikkö on samaa sarjaa Hilken "Luce del Sole" ja "Chiaro Di Luna" tuotteiden kanssa.

Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

Paino: 1,75kg

Kynttelikön pohja on verhoiltu kankaalla, joka tekee kyntteliköstä vakaan.

Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.

Hilke puhdistusohjeet

Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. 

Huomioithan aina kynttilöiden pituuden. Kynttilänjalat pitää aina sjoittaa vakaalle tasolle. Älä jätä kynttilänjalkoja tai kynttelikköjä koskaan valvomatta. Tarkista aina etteivät kynttilänjalat ole lasten tai eläimien ulottuvilla.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  217910
 • Toimittajan tuotenumero
  1989-1001
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Ruokailutila, Olohuone
 • Materiaali
  Messinki
 • Väri
  Messinki
 • Korkeus
  320 mm
 • Pituus
  400 mm
 • Syvyys
  90 mm

Suosituimmat tuotteemme juuri nyt

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot