product
variable_147360Alba Kynttilänjalka, Messinki, 40 cmhttps://royaldesign.fi/alba-kynttilanjalka-messinki?selectedPartNo=217894https://az666937.vo.msecnd.net/67/105dfc79-1ccd-4111-97f5-42496a8a94d5InStock185EUR/sisustus/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/kynttilanjalatHilke Collection<p>Hilke Collectionin upea messinkinen Alba Kynttilänjalka. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita valmistava Hilke on ruotsalainen design-valmistaja, jonka juuret sijoittuvat Italiaan."Luce Del Sole" tarkoittaa "aamun sarastusta" Italiaksi.<br /><br />Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa. Täydellinen lahjaidea läheiselle. Kynttilänjalan alle on asetettu kangasta pitämään kynttilä tasaisesti paikoillaan.</p> <p>Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.</p> <p><strong>Hilke puhdistusohjeet</strong></p> <p>Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. </p> <p>Huomioithan aina kynttilöiden pituuden. Kynttilänjalat pitää aina sjoittaa vakaalle tasolle. Älä jätä kynttilänjalkoja tai kynttelikköjä koskaan valvomatta. Tarkista aina etteivät kynttilänjalat ole lasten tai eläimien ulottuvilla.</p>185

Alba Kynttilänjalka, Messinki, 40 cm

Klassisen kaunis kynttilänjalka on käsintehty, ja sitä koristaa kaunis lasinen yksityiskohta. Hilke on ylellinen ruotsalainen sisustustavaroiden valmistaja, jonka juuret sijoittuvat alunperin Italiaan.Kynttilänjalka sopii tuikuille tai kynttilöille.Lue lisää

185 €
Valitse korkeus
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Hilke Collectionin upea messinkinen Alba Kynttilänjalka. Klassisen tyylikkäitä sisustustuotteita valmistava Hilke on ruotsalainen design-valmistaja, jonka juuret sijoittuvat Italiaan."Luce Del Sole" tarkoittaa "aamun sarastusta" Italiaksi.

Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa. Täydellinen lahjaidea läheiselle. Kynttilänjalan alle on asetettu kangasta pitämään kynttilä tasaisesti paikoillaan.

Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.

Hilke puhdistusohjeet

Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. 

Huomioithan aina kynttilöiden pituuden. Kynttilänjalat pitää aina sjoittaa vakaalle tasolle. Älä jätä kynttilänjalkoja tai kynttelikköjä koskaan valvomatta. Tarkista aina etteivät kynttilänjalat ole lasten tai eläimien ulottuvilla.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  217894
 • Toimittajan tuotenumero
  3434475
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Ruokailutila, Olohuone
 • Materiaali
  Messinki, Lasi
 • Väri
  Messinki
 • Korkeus
  400 mm
 • Leveys
  120 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot