product
variable_194331Nagel Kynttelikkö, 3-osaa, Kromihttps://royaldesign.fi/nagel-kynttelikko-3-osaa?selectedPartNo=224744https://az666937.vo.msecnd.net/67/506410de-8e4a-49f0-9f47-7dc3cccd9c90InStock119EUR/sisustus/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/sisustus/kynttilanjalat-kynttilalyhdyt/kynttilanjalatSTOFFIhastuttava STOFF Nagel Kynttelikkö Hand Nagelsin uutta tuotantoa. Kynttelikkö on tyylikäs ja elegantti kynttelikkö mihin tahansa sisustukseen. Lämpöä ja tunnelmaa tuova kynttelikkö on saatavilla useissa eri väreissä, jotta löydät varmasti täydellisen omaan sisustukseesi. <br /><br />Jokainen kynttelikkö on muotoiltavissa eri muotoon, ja korkeuksiin. Kynttelikkö on upea sijoitettuna yksittäin, tai yhdistettynä samanlaisiin kynttelikköihin. Tämä setti sisältää 4kpl STOFF Kynttelikköjä.<br /><br />Kynttilät myydään erikseen.119

Nagel Kynttelikkö, 3-osaa, Kromi

Suosittu STOFF Nagel kynttelikkö yhdistää nerokkaalla tavalla modernia ja klassista.
Lue lisää
119 €
Valitse väri
Varastotuote, toimitus heti Varastotuote, toimitus heti
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Ihastuttava STOFF Nagel Kynttelikkö Hand Nagelsin uutta tuotantoa. Kynttelikkö on tyylikäs ja elegantti kynttelikkö mihin tahansa sisustukseen. Lämpöä ja tunnelmaa tuova kynttelikkö on saatavilla useissa eri väreissä, jotta löydät varmasti täydellisen omaan sisustukseesi. 

Jokainen kynttelikkö on muotoiltavissa eri muotoon, ja korkeuksiin. Kynttelikkö on upea sijoitettuna yksittäin, tai yhdistettynä samanlaisiin kynttelikköihin. Tämä setti sisältää 4kpl STOFF Kynttelikköjä.

Kynttilät myydään erikseen.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  224744
 • Toimittajan tuotenumero
  9034
 • Tuotemerkki
 • Kappalemäärä pakkauksessa
  3
 • Materiaali
  Kromattu metalli
 • Väri
  Kromi
 • Halkaisija
  102 mm
 • Korkeus
  65 mm

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot