product
variable_147388Marmoritarjotin, Messinki Kädensijathttps://royaldesign.fi/marmoritarjotin-messinki-kadensijat?selectedPartNo=217933https://az666937.vo.msecnd.net/67/39f11d9b-7d97-4652-a810-307f1b33eae7OutOfStock108EUR/tarjoilu-kattaus/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/tarjoilu-kattaus/tarjoiluvalineet/tarjottimetHilke CollectionElegantti Hilke Colectionin Marmoritarjotin, jota koristavat kauniit messinkiset yksityiskohdat. Täydellinen tarjoilualusta, tai sisustuselementti. <br /> <p>If you take good care of your Hilke-products, they will stay beautiful for a long time.</p> <p>Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.</p> <p><strong>Hilke puhdistusohjeet</strong></p> <p>Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. </p> Marble is a living and porous material and therefore liquid and foods such as wine, cheese, lemon, oil and other acid products will cause damage on the material.108

Design-ale - Jopa 70% alennus!

Marmoritarjotin, Messinki Kädensijat

Elegantti Hilke Colectionin Marmoritarjotin, jota koristavat kauniit messinkiset yksityiskohdat. Täydellinen tarjoilualusta, tai sisustuselementti.
Lue lisää
108 €
Valitse väri
Toimitetaan 4-6 viikossa Toimitetaan 4-6 viikossa
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 49€ tilauksissa *Ei koske huonekaluja
Valintaruutu
30-päivän palautusoikeus
Valintaruutu
Nopeat toimitusajat

Tuotetiedot

Elegantti Hilke Colectionin Marmoritarjotin, jota koristavat kauniit messinkiset yksityiskohdat. Täydellinen tarjoilualusta, tai sisustuselementti. 

If you take good care of your Hilke-products, they will stay beautiful for a long time.

Pitämällä huolta Hilke tuotteiden ajoittaisesta puhdistuksesta, ne kestävät aikaa, ja vuosikymmeniä.

Hilke puhdistusohjeet

Kaikki tuotteemme ovat valmistettu materiaaleista, kuten messinki, nikkelöity messinki, ja marmori. Nämä materiaalit tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, jotta voit varmistua siitä että niiden käyttöikä on pisin mahdollinen. Voit käyttää puhdistukseen hyväksi havaitsemiasi messinki- tai nikkeli pintojen kiilloittajaa. - Huomioithan kuitenkin että nämä aineet voivat mahdollisesti vahingoittaa marmoripintaa. 

Marble is a living and porous material and therefore liquid and foods such as wine, cheese, lemon, oil and other acid products will cause damage on the material.

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  217933
 • Toimittajan tuotenumero
  1700-1111
 • Tuotemerkki
 • Huone
  Ruokailutila, Olohuone
 • Materiaalikuvaus
  Marble with handles of brass
 • Muoto
  Suorakulma
 • Väri
  Messinki
 • Leveys
  255 mm
 • Pituus
  405 mm

Katso kesä-alen myydyimmät tuotteet!

Arvosanamme on null / 10 perustuen 0 arvioon. Palvelun tarjoaa:Trustpilot