Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Tarjoilu ja kattaus
Sisustus
Valaistus
Huonekalut
Keittiö
Tekstiilit & Matot
Ulkokalusteet
Tuotemerkit
Uutuudet
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Huoneet
Inspiraatiota
Outlet
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus
Trendit

Vuoden ulkokalusteet 2024

Kevätauringon astuessa kunnolla esiin ja lämpötilojen noustessa herää myös kaipaus siirtää olohuone paljaan taivaan alle. Vuoden ulkokalustekaudessa on kyse muustakin kuin vain trendeistä: se on tilaisuus uudistaa nykyinen ulkoympäristömme. On aika toivottaa tervetulleeksi vapaus ja rauha, joita puutarhamme, parvekkeemme ja terassimme tarjoavat. Ulkokausi on vihdoin täällä!
&Tradition

Muotoilukaksikko Anderssen & Voll juhlistaa luontoa ja sen raaka-aineita uudella Ville-ulkomallistollaan, joka syleilee ulkoelämää täysin sydämin vakautta ja pehmeyttä sekoitellen. Uusi &Tradition-tuotesarja on kattava ja koostuu tuolista, nojatuolista sekä pöydästä ja penkistä kahdessa eri koossa. Ville-sarjan joka kappale valmistetaan huolella tarjoamaan käyttäjilleen ihania hetkiä ulkoilmassa.

Thorvald on Space Copenhagenin hienostunut ulkokalustemallisto, jonka innoituksena toimivat tunnettu kööpenhaminalaistaiteilija Bertel Thorvaldsen ja hänen kaupunkinsa omintakeinen tunnelma. Mallisto tarjoaa aistikokemuksen, joka luo kauniin tasapainon valon ja varjon välille. Sen ilmava ja kutsuva muotoilu sulautuu sulavasti ympäristöön, mutta tekee kuitenkin selvän vaikutuksen. Thorvald-sarja on luotu tarjoamaan mukavuutta, vakautta ja joustavuutta ja sisältää loungenojatuolin, pinottavia tuoleja sekä käsinojilla että ilman ja erikokoisia pöytiä niin kahvila- kuin ruokaryhmiinkin, värivaihtoehtoinaan lämmin musta, vihreä ja norsunluu. Istumamukavuutta kasvattavat myös saatavilla olevat neutraalisti värjätyt ja kuvioidut tyynyt.

Ville-kokoelma on juuri ihanan ilmava ja kutsuva, ja vaikka esineet sulautuvat kauniisti ympäristöönsä ne onnistuvat silti herättämään huomiota. Sarja on tehty mukavaksi käyttää, vakaaksi ja helpoksi siirrellä.
Lisämukavuutta varten saatavilla on istuintyynyjä. Thorvald on kokonainen 7 esineen mallisto, jonka keveys tekee tuotteista helppoja aseteltavia niin luontoon kuin kaupunkiinkin.