Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Joulupuoti
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Avoin palautusoikeus 31.1.2024 asti
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa
Trendit

Sisustustrendit 2021

Koskaan aikaisemmin emme ole kaipanneet niin paljon uutta vuotta, uusia olosuhteita ja toiveikkaita kevään säteitä kuin tänä vuonna! Vuonna 2021 näemme sisustuksessa huolellisen ja huolehtivan. Rauhalliset ja luonnonläheiset sävyt pehmeillä muodoilla. Haluamme luoda kotiin sosiaalisia tiloja, jotka yhdistyvät samanaikaisesti sallivaan työpaikkaan. Kulunut vuosi on saanut meidät haluamaan sijoittaa kotiin ja luoda keidas, jota olemme aina halunneet!

Hillitty värjäys ja pyöristetyt kulmat

Näimme sen jo vuonna 2020, ja tänä vuonna se on selkeä sisustustrendi. Pyöreät, pehmeät muodot sekä huonekaluissa että yksityiskohdissa. Väriasteikko on vaimennettu ​​miellyttävillä, luonnollisilla sävyillä, joiden pohja on valkoinen ja beige. Huonekalut valmistetaan yhä enemmän kierrätetyistä materiaaleista, jätemateriaaleista tai luonnosta uutetuista materiaaleista.

Pyöreä keittiöpöytä on palannut! Mieluiten vaalealla kivilevyllä ja pehmeän muotoisilla tuoleilla. Pyöreästä pöydästä tulee nykyisen kotiympäristömme sosiaalinen keskus. Seiniin ripustamme hillittyjä maalauksia samalla neutraalilla värimaailmalla. Facial Lines Art on selkeä trendi kodissa vuonna 2021. Verhoille ja tekstiileille annamme uudelleen tilaa, kaikki luomaan rennon ja harmonisen perustan elämälle.

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Muotoilijat Tietoa meistä Lahjakortit Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Joulupuoti Inspiraatiota