Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Korut & Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
30 päivän avoin osto
Valintaruutu
Nopea toimitus
Trendit

Sisustustrendit 2021

Koskaan aikaisemmin emme ole kaipanneet niin paljon uutta vuotta, uusia olosuhteita ja toiveikkaita kevään säteitä kuin tänä vuonna! Vuonna 2021 näemme sisustuksessa huolellisen ja huolehtivan. Rauhalliset ja luonnonläheiset sävyt pehmeillä muodoilla. Haluamme luoda kotiin sosiaalisia tiloja, jotka yhdistyvät samanaikaisesti sallivaan työpaikkaan. Kulunut vuosi on saanut meidät haluamaan sijoittaa kotiin ja luoda keidas, jota olemme aina halunneet!

Hillitty värjäys ja pyöristetyt kulmat

Näimme sen jo vuonna 2020, ja tänä vuonna se on selkeä sisustustrendi. Pyöreät, pehmeät muodot sekä huonekaluissa että yksityiskohdissa. Väriasteikko on vaimennettu ​​miellyttävillä, luonnollisilla sävyillä, joiden pohja on valkoinen ja beige. Huonekalut valmistetaan yhä enemmän kierrätetyistä materiaaleista, jätemateriaaleista tai luonnosta uutetuista materiaaleista.

Pyöreä keittiöpöytä on palannut! Mieluiten vaalealla kivilevyllä ja pehmeän muotoisilla tuoleilla. Pyöreästä pöydästä tulee nykyisen kotiympäristömme sosiaalinen keskus. Seiniin ripustamme hillittyjä maalauksia samalla neutraalilla värimaailmalla. Facial Lines Art on selkeä trendi kodissa vuonna 2021. Verhoille ja tekstiileille annamme uudelleen tilaa, kaikki luomaan rennon ja harmonisen perustan elämälle.

Pehmeää & hillittyä GUBI:lta
Sisusta luonnon sävyillä

Luonnonläheiset sävyt

Luonnonläheiset, lämpimät värit ja vastakkaiset korostusvärit; näin tiivistämme tämän vuoden väritrendit. Beige kasvoi vahvana trendivärinä vuonna 2020, ja vuosi 2021 jatkuu samassa hengessä. Näemme, että puulajeja, kuten saksanpähkinää, voi esiintyä. Vaaleat pastellit keltaisena ja liilana lisätään, kun kevään säteet hitaasti voimaantuu.

Täällä messinki korvataan kromilla ja musta valkoisella. Trendi on valoisa ja maanläheinen. Koti, joka on täynnä lämpöä ja rauhaa - kaikki tarvittavan hengitystilan luomiseksi muuten epävakaassa maailmassa, jossa olemme.

Toinen väri, jonka näemme paljon ennen vuotta 2021, on sininen, tarkemmin sanottuna voimakas tummempi sininen. Nähty sekä sohvakankaassa että huonekaluissa. Jopa harmaa pysyy tukevalla otteella.

Materiaalit

Luonnonmateriaalien suosio kasvaa edelleen vuoden 2021 aikana. Jätteet ja kierrätetyt materiaalit saattavat elää uudessa muodossa - näemme paljon kierrätettyä paperia, bambua, punottua juuttia ja rottinkia sekä ympäristöystävällisempiä tekstiilejä. Taistelussa kestävän planeetan puolesta tulemme tietoisemmiksi ja hyödynnämme paremmin maapallon omaisuutta. Kivi kilpailee uhanalaisen marmorin kanssa.

Kuivatut kasvit vaaseissa, seinällä ja vapaasti riippuvat yhdistyvät lakaisevien tekstiilien kanssa materiaaleihin, kuten pellavaan ja puhtaaseen puuvillaan.

Bouclé on jälleen tähti taivaalla. Karkeampi rakenne sohvilla ja nojatuoleissa on anteeksiantavampi materiaali, joka on tervetullutta jokapäiväisessä elämässä. Pellava ja pelkkä puuvilla verhoissa, molemmissa pituuksissa ja korotetuissa verhoissa. Puulajina trendaa saksanpähkinä.

Back to the 70's

Tämän vuoden iso retro-trendi vie meidät takaisin 70-luvulle! Täältä saamme materiaalista inspiraatiota rya-matoilla, pehmeillä tekstiileillä, pehmustetuilla huonekaluilla ja mäntyllä (!).

Raaka tiili, kromi ja hippi-vaikutteita niille, jotka uskaltavat - 70-luvun trendi voidaan tehdä sekä hienovaraiseksi että rohkeaksi. Kuka olisi voinut ajatella, että pyrimme jälleen takkahuoneen tunnelmaan? Me rakastamme sitä!

Minimalistisen upea

Kestävät ja pitkäaikaiset sisustuspäätökset - tänä vuonna näemme selkeän kuluttajatietoisuuden, jossa valintaa punnitaan usein monilla eri tasoilla. Tänä vuonna teemme sisustusvalintoja, jotka ovat ajattomia, mutta antavat samalla vaikutelman trenditietoisuudesta. Nyt keskitytään huonekaluihin ja värimaailmaan yksityiskohtien sijaan. Uuden tuolin tai valaisimen ostamisesta on tullut pitkäaikainen investointi.

Maailmassa, joka on täynnä tungosta, syntyy lisääntynyt tarve rauhalle ja hiljaisuudelle. Olemme oppineet huolehtimaan vaatteistamme ja arvostamaan esineitämme kotona. Haluamme puhdistaa eikä kerätä, lukemattomilla vaihtoehdoilla jälleenmyyntiin ja kierrätykseen. Tämä heijastuu entistä riisutummassa ja minimalistisemmassa sisustuksessa, jossa tarkkaan kiinnitetyt yksityiskohdat keskitetään. Nojatuoli tai maljakko on esimerkki tästä.

Vuonna 2021 uskallamme luoda kodin, jota olemme aina halunneet!

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Korut & Asusteet Ulkotilat undefined Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota