Asiakaspalvelu
Tuotemerkit
Kampanjat
Uutuudet
Inspiraatio
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Joulupuoti
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
30 päivän avoin osto
Nopea toimitus
Trendit

Joulutähti vai kynttelikkö?

Kun viimeisetkin lehdet ovat karisseet, pimeät tunnit muistuttavat läsnäolostaan. Adventtivalaisimien esille ottaminen on lyömätön tunne. Niiden mukava valo levittäytyy koko kotiin ja nostavat odotuksia tulevaa juhlaa varten. Mutta pitääkö tehtävään pestata kynttelikkö vai tähti – vaiko molemmat? Keräsimme alle joitakin omista suosikeistamme, niin uutuuksia kuin klassikkojakin. Muista myös ostaa johto ja valonlähde.
Globen Lighting
Watt & Veke
Star Trading
Joulutähti

Aina yhtä suosittu joulutähti on nauttinut viimeiset vuodet kukoistuskautta. Perinteistä muotoa on kehitetty edelleen ja erilaisilla materiaaleilla luodaan ihania tehosteita. Ledien vakiintumisen myötä ylikuumenemisen riskistä päästiin eroon ja avautui uusia muotoilumahdollisuuksia. Koot vaihtelevat välillä 40–100 cm. Tutustu vaikkapa Watt & Veke -merkin myyntisuosikkiin.

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Tuotemerkit Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Joulupuoti Inspiraatiota