Etsi
Service
Asiakaspalvelu
Brands
Tuotemerkit
Campaign
Kampanjat
News
Uutuudet
Inspiration
Inspiraatio
About Us
Tietoa meistä
Huonekalut
Valaistus
Sisustus
Keittiö
Tarjoilu & Kattaus
Tekstiilit & Matot
Asusteet
Ulkotilat
Tuotemerkit
Kampanjat
Kaikki tarjoukset
Tuotemerkit
Uutuudet
Outlet
Inspiraatiota
Seuraa meitä
Etsi
Valintaruutu
Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Valintaruutu
Avoin palautusoikeus 31.1.2023 asti
Valintaruutu
Nopea toimitus
Opas

Löydä oikea valaistus kotiisi

Oikean valaistuksen löytäminen ei ole aina helppoa. Meillä on muutama vinkki, jotka helpottavat uuden valaisimen etsinnässä!

Monien mielestä kodin vaikein asia on löytää oikeanlainen valaistus. Oikea valaistus saattaa muuttaa huoneen ilmeen kokonaan, siitä huolimatta miltä muu sisustus näyttää. Valaistukseen ei tietenkään ole mitään yleistä ratkaisua, joka sopisi kaikkiin koteihin ja huoneisiin. Toivomme kuitenkin, että voimme helpottaa valaistusratkaisujen löytymistä muutamalla yksinkertaisella vinkillä.

Vaihtelu

Miellyttävän valon luomiseksi huoneeseen tarvitaan vaihtelua valonlähteiden sijainnin, koon ja voimakkuuden suhteen. Yleensä sanotaan, että pieneen huoneeseen tarvitaan viidestä seitsemään valonlähdettä kun taas isompi huone vaatii jopa 10 valonlähdettä, jotta huoneesta tulee viihtyisämpi. Tämä voi kuulostaa suurelta määrältä, mutta sopivalla valon vaihtelulla siitä ei tule liikaa. Kaikkia lamppuja ei tietenkää tarvitse pitää päällä samaan aikaan.

Huonekalut Valaistus Sisustus Keittiö Tarjoilu & Kattaus Tekstiilit & Matot Asusteet Ulkotilat Asiakaspalvelu +358 9 42725022 Kampanjat Kaikki tarjoukset Tuotemerkit Uutuudet Outlet Inspiraatiota